събота, 9 юли 2011 г.

<em>Спаце Инвадерс:</em> Филм

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TN6ACmqMzts/emSpace-Invadersem-The-Movie:
раинмоусе пише "Холивуд, јасно после сведоци невероватних успеха и бескрајне одличне критике и друге адаптације компјутерске игре са њиховим по правилу заносну причу и дубоко, веродостојни карактер развоја, сада очигледно покупио права да направи филм на основу Спаце Инвадерс". Цлассиц 1980-аркадна игра са Таито и Мидвеј, који је рангиран као најбољи аркадна игра свих времена од стране Гуиннесс Ворлд Рецордс, иде у велику љубазност екран произвођача Лоренца ди Бонавентура и Паран Партија забава је Ђиђи Притзкер '. "Молим те помоћи пружајући испод одговарајуће заплет-линије и скице карактера.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Твиттер Ендгаме: ИПО, шах, или рулет?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fCb0DLlpyg0/:

Уредници Напомена: Гост сарадник Семил Шах је предузетник заинтересован за дигиталне медије, потрошача Интернета и друштвених мрежа. Он је базиран у Пало Алту и можете га пратити на Туиттер @ семилсхах .

Извештаји се врти да је Твиттер у преговорима да се подигне 400 милиона долара, вредновања компанија близу $ 8 милијарди. Изгледа као да је тек јуче да је Твиттер подигао 200 милиона долара од Клеинер Перкинс . У време улагања Клеинер, неки стручњаци се закикота под њиховим дах, тврдећи стари вентуре фирма плаћа се на цену, како би се тврдити мало капитала у друштвеним мрежама, који су били сматра да су пропустили.

Упркос томе смех, може бити Џон Доерр , својим партнерима, други Твиттер инвеститора , и њихови запослени који имају у последње смеје. Поред успеха својих ниша средстава, Доерр тачно знао опкладу он је правио када је ловио доле овај посао у децембру прошле године. У куповину комад Твиттера, могло би се повезати тачкице за могућност да Доерр, са својим дубоким знањем Гоогле- , зна нешто о Твиттер завршницу који је добио његово улагање сокова тече. Било је безброј блогу покушава да покаже да Гоогле купи Твиттер. У исто време, други технологије гиганата леве виси без да било социјалних података виде Твиттер као атрактивна мета аквизиција такође, дајући им велику мрежу и помаже обилазити око света многе зидом-врт сајтова испуњен са друштвеним, кориснички генерисаног садржаја. Могу да компаније највећих акционара помогне у стварању конкурс за Твиттер посао у веома малом тржишту?

Прозивке Твиттер-а инвеститорима је импресиван, препун имена плаве фирми чип подухват и познате личности интернет потрошача, од којих су многи изградили своју репутацију у великој мери кроз овај улагања и то с правом. Са око 400 запослених, од којих половина су фокусирани на инжењеринг и производа, Твиттер није неопходно готово пола милијарде долара додатног финансирања да наставим. До данас, она је била у стању да књигу неки приход заснован углавном на промовише јединици цвркут оглас.

Међутим, такође је стицање компаније да помажу у отклањању слијепим тачкама у технологију и производ који нуди, до сада троши више од $ 50 милиона за куповину као што су Флутхер , ТвеетДецк , и недавно, БацкТипе . Могло би се направити случај да као компанија наставља да се производ врати на колосек који мешавину домаћинства као и нове аквизиције смисла да се производ тачке стабилности. Чини се да је оно што се дешава нарочито под вођством производ Ц0-оснивача Џек Дорси , који су се вратили, али и даље је генерални директор трга , и бивши Гоогле АдСенсе гуруа Сатиа Пател

Кингстон Ви-дриве бежичну за складиштење иОС преглед (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/09/kingston-wi-drive-wireless-storage-for-ios-review/:

Са скоро 350.000 апликације и бројање, иПхоне с максималним капацитетом од 32ГБ не дозвољава чак ни да загребе површина каталога Апп Сторе-а. Баци у ХД видео, неке ТВ епизоде, на стотине песама и неколико хиљада фотографија, а ви ћете бити жваће кроз која су доступна бајтова у кратком времену. Већина произвођача компензовати ово ограничење од стране укључујући и мицроСД слот за додатно складиштење, али не и Аппле - сте заглављени са тим оригиналним капацитетом док не будете спремни да пређете на нови уређај. Срећом, за оне којима је потребно више простора сада и не смета плаћају за то, АирСтасх , Сеагате ГоФлек Сателитска , а сада Кингстон ултра танки Ви-дриве вам омогућити да повећа наступе без надоградње, односно прелазак на други платформу. Ниједан од ових сервера џеп долази без компромиса, али - бићете потрошњу више од $ 100 за чак ни најосновније опције, додајући још један уређај са преносним микс.

Наставити читање Кингстон Ви-дриве бежичну за складиштење иОС преглед (видео запис)

Кингстон Ви-дриве бежичну за складиштење иОС преглед (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 14:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Гоогле председник да сведочи на Антимонополски слуха

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jp4dFhV4fSY/Google-Chairman-To-Testify-At-Antitrust-Hearing:
бонцх пише "После претњи судским позивом, Гугл Ерик Шмит председник ће бити Сведочећи на Сенату антимонополских пододбора у септембру Компанија Гоогле је негирао делује антицомпетитивели и наводи њен успех као узрок повећане контроле.. Федерална трговинска комисија и Европска комисија су оба покренута истрага против монопола компаније, а Министарство правде је такође вођења кривичног истрагу њиховог прихватања огласа из отпадничких интернет апотеке, истрага Гоогле је издвојила 500 милиона долара за решавање. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Питајте Сласхдот: Живети без интернета ат-хоме приступа?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Goq8wRIVNj8/Ask-Slashdot-Living-Without-Internet-At-Home-Access:
Анонимни читалац пише: "Ја сам одлучио да интернет више није позитиван утицај на мој живот, и ја сам заинтересован за укидање моја служба у интересу не одрицањем свим дигиталним погодности, планирам да подесите мали интранет, хостинга. неколико ресурса који мислим да бих волео да има приступ на редовној основи (нпр. текст депонија Википедије). ја ћу и даље имати приступ Интернету у мојој канцеларији, као и једноставан приступ јавним Ви-Фи . у библиотекама и кафића Моја питања су, дакле:? Да ли неко има било живо искуство без интернета Шта главних сметњи сте наићи Шта ресурси треба да ставим на мој интранету Да ли постоји нешто сам са погледом "?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ек-НСА главни Подржава Одвојени Сецуре Интернет

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pymtSTTi2-Q/Ex-NSA-Chief-Supports-Separate-Secure-Internet:
Хју Пицкенс пише "Нектгове извештава да Мајкл Хејден, бивши директор и НСА и ЦИА, каже да Сједињене Државе могу озбиљно желети да размислите о креирању новог Интернет инфраструктуре да се смањи опасност од цибераттацкс и неколико струја федералних званичника, укључујући и САД Сајбер команда Главни генерал Кит Александер, такође имају изнео концепт мреже "безбедна." за критичне сервисе као што су финансијске институције, осетљива инфраструктура, владине извођаче радова, и сама влада која би била зазидана искључен из јавног веб За разлику од Ср.., ккк и других нових домена. сада пролиферацију интернета, сигурно. захтевао би посетиоцима да користи сертификат акредитиве за улазак и да ће учинити далеко са корисницима Мислим Кит покушава да сугерише да нам је потребно више "Четврти Амандман права на приватност." каљене структура предузећа за неке активности и морамо да идемо Буилд Ит ", каже Хајден." Сви ти људи који желе да крше своју приватност на Фацебоок-у - нека настави да игра ". Глина Диллов пише да је постојећа Интернет свакога чини све на форуму анонимно, и док то је супер за слободе, то је такође опасно када сајбер криминалци / страних хакери су у ромингу сајбер село Према предложеном.. Сигурносном Интернет 'можда нећете бити у могућности да оду одређеним четвртима Веб без приказивања вашег радова на контролном пункту - и можда се излагање на једну од тих понижавајуће електронске Пат-падове, као, '. Диллов пише "Они који желе да остану анонимни на Вебу и даље може да веселити се о у свет дот-цом, али у дот-сигурно домен би требало да докаже да сте '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у Аппле: Пирати у односу на иТунес-меч, још иПхоне гласина

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:

То је био кратак одмор недеље у САД, али смо још били у равни са новим иПхоне и иПад гласине. Арс такође укопане у неке од правних питања која би могла бити укључени са иТунес Победник и музику пиратерије, а ми смо управо разговарали о томе колико времена проводе иПхоне корисници играње игара у месецу. Ако је потребно да сустигну, ево преглед:

Валл Стреет Јоурнал: следећи иПхоне буде "тањи и лакши" од иПхоне-4 : Извори за Валл Стреет Јоурнал тврде да ће Аппле-ов следеће генерације иПхоне-има "тањи и лакши" фактор форме и да је Аппле можда желели 25 милиона уређаја из један добављач.

Питајте Арс: ће иТунес-Победник се користити да стигне доле пирата музику? : Много људи се питају да ли пријављивања за иТунес Победник може да открије сумњиве извор њихове копије Виллаге Пеопле је "Цруисин". Ће Аппле користити иТунес-Победник за сортирање пирата из оних које заправо плаћају за њихову музику? Јабуке неће рећи, али правни стручњаци не верују да ће.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Нике + ГПС социјалне ажурирање може да људи трче из Твиттер, Фацебоок налога

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/09/nike-gps-social-update-may-make-people-run-from-your-twitter-f/:
Нике ове недеље избацио новостима своје Нике + ГПС- апликација, укључујући и исправки грешака и ауто калибрацију функција, који би требало да помогне у побољшању тачности своје стазе. Такође, на плочи су друштвене функције, који притисак ради ажурирања на Фацебоок и Твиттер. Туеетс / поруке могу хвала Богу да се мењају пре него што шаљу у свет, али бисмо препоручујемо мало дискреције пре утовара до фидова са детаља Ваше последње тренинга. Ажурира апликација може да буде сада преузети за $ 2 из иТунес.

Нике + ГПС социјалне ажурирање може да људи трче из Твиттер, Фацебоок налога првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк иЛоунге | извор иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Сони представља крај за МиниДисц Валкман

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G_0kocEhJ48/Sony-Announces-End-For-MiniDisc-Walkman:
Вољени концерта сужава за своје мале величине, отпорност на ударце, и дуго трајање батерије, МиниДисц снимачи никада нису много ухваћен на са јавности. Сећам се игра са једним почетком 90-их - пре него што квалитетно чврстог стања снимачи Стерео су приступачне - и радујемо се дану да сам један од мојих сопствених. Репродукција само декова су на располагању, али разумљиво (у ретроспективи) никада није постао велики продавци, када је уведен МиниДисц, ЦД-и даље последњих Цомер, и 8-Стаза је била свеже у уму. Музички фанови су вероватно били уморни од замене своје винил и касета са следећа велика ствар. Ипак, са својим јефтиним медијима и пристојан портабл рекордера, МиниДисц ударио акорд за неке користи, и заглавио око боље него Компактни дигитални касета. Сада, 19 година после увођења МиниДисц формата, Сони је најавила да ће престати испоручује своје МиниДисц Валкман производа у септембру, иако ће наставити да производи празне медије.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у играма: Путовање, иЦаде и индие игре

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/p1KJfmRJuwc/week-in-gaming-journey-the-icade-and-indie-games.ars:

Био сам на одмору у првој половини ове недеље, тако да приче су мало на танке страни, али ми и даље неке добре ствари. ИЦаде је забавно производ који претвара ваш иПад у малу аркада машина, а ми смо гледали колико новца може да се стварањем инди игре за Ксбок Ливе канал. Спојлер упозорење: одговор је ". Није много"

Ми имамо неке забавне ствари точено за следећу недељу, али до тада, ухвати се на приче које сте можда пропустили.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Решавање проблема у Сцобле Социал Нетворкс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yaoM7kuoWKk/:

Напомена уредника: Гост писац Роцки Агравал блогови на редизајну и Туеетс @ ракесхлобстер .

На крају сам блокиран Роберта Сцобле у Гоогле +. Ја сам апсолутно ништа против Сцобле. Сам сасвим му се дивим, стварно. Он је велика средства за покретање сцену а он ради проклето тешко. Сам га срео неколико пута и сигуран сам да ћемо се поново срести. Али он је био само све да буде превише.

Мој Гоогле + хране је доминирала њега. Покушао сам да се полу-корак и само уклањање Сцобле из мог кругова. Али онда је постао Гоогле вечити # 1 предлог за нови пријатељ.

Видео сам Сцобле ефекат на неком другом месту. Када Сцобле придружио Куора уназад време, његов улазак изазвао изненадни преокрет у Куора понашању . Његове легије следбеника њим на Куора и упвотед његове одговоре на штету других. (Често, изгледало је, чак и без читања одговор.) Куора редовне знак одмазде довнвотинг његови одговори, чак и када су добре одговоре.

Ово је у току проблем са новим друштвеним мрежама. Силицијумској долини личности доминирају разговор. Близак пријатељ је на Гоогле + топ 100 листи, ја не могу да коментар на неку од његових постова, без вођења мој индикатор обавештење осветљен данима у времену као његов велики број следбеника непрекидно реагује на поруке.

Иако ово може да створи велико искуство за популарне особе у Силицијумској долини, па чак и за читаоце у Силицијумској долини, то није начин да се изгради масовно тржиште социјалних мрежа.

Иако сам као пуно садржаја Ја тренутно видим на Гоогле-у + има ограничене жалбу. Она такође има опасан одзрачење ефекат као нових учесника или поглед на разговоре и имитирају њих, или одлучити да то није њихов сцени. То је као вирења у странку и схватајући да људи који су унутра ништа као и ви.

Видео сам то десити сваки пут изнова са хипед својства као што су Дигг, Делициоус, ФриендФеед, Талас, зујање и сада Гоогле +.

Нисам био на Фацебоок-у врло, врло раним данима. Али ја би био спреман да се кладе разговор није била првенствено о технолошких компанија и животе технологије руководилаца. Било је вероватно око вруће људи у кампусу, Кембриџ баровима и ресторанима, страшна професори, јебани време, успех посаде тима и који повезан са ким.

Један од мојих раних искустава са оним дисковима онлине социјална понашање је било када сам радио у АОЛ-у. Део нашег тима је отишао у Даблин да се састане са нашим Дев Теам. Једне ноћи смо се и мој шеф бректао Гинисов. Узео сам видео да су и послали га није АОЛ Унцут Видео сајта. Ја Имед везу са пријатељем. Року од једног сата, готово сваки наш тим на целом свету је видели.

Тај тип садржаја је срање тона занимљивије за већину људи (ми у пакету) него дискусија о томе да ли Гоогле + би требало да поново показати порука сваки пут када неко коментаре или да ли ћете кликнути +1 дугме на Веб локацији има ефекат на Гоогле-у +.

Парадоксално, у којој мери ограничења Твиттер колена разговора помогао њен раст. Јер стварни разговор је тешко користећи Твиттер (вс само Твеетинг своју сопствену причу) не постоји очекивање да ће људи ангажовати са вама у њој. Јер Туеетс нестати као фирехосе наставља да избијају, то је лакше да их игноришу. Знам-И'ве доне ит.

Ово апелује на много људи који су популаризовао Туиттер:-листи познатих личности, медији, политичари и мегабрандс. Њихов примарни циљ на Твиттер-у је да се односи своју верзију догађаја. Не ради се о разговору са својом публиком. ЦНН-а не жели да разговара са вама. Они желе да разговарају на И

Фацебоок Траппед у МиСКЛ &#39;Судбина гора од смрти&#39;

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/llynSCKwARc/Facebook-Trapped-In-MySQL-a-Fate-Worse-Than-Death:
васимкадак пише са овим извод из ГигаОМ: "Према бази података пионир Мајкл Стонебракер, Фацебоок је оперативни огромна, комплексна МиСКЛ имплементацију еквивалент 'судбина гора од смрти", а једини излаз је "залогај метак и преправи све." Није да је обавезно је Фацебоок крив, иако Стонебракер. Тврди друштвене мреже невоља је све сувише уобичајено међу уеб стартупс које почињу малим и расти у складу епских размера. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.