събота, 9 юли 2011 г.

Незванични Свипе лука прави свој пут до ИОС, слајдове у преко Јаилбреак радара

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/swype-unofficially-makes-its-way-to-ios-slides-in-via-jailbreak/:
Свипе Да ли сте коначно користи ЈаилбреакМе на слободан иПхоне? Па, ако и ти си болесна од кљуца на свом виртуелну тастатуру, онда Ендрју Лиу нова Свипе иОС луке могу пике свој интерес. Иако су апликације још увек у најранијим фазама од - верзије 0.1.0, да будемо прецизнији - можемо потврдити то ради, али је нас две скидања преко репо са Цидиа и функционалности показала ограничено. Успели смо да превуче речи у преинсталираним апликацијама као што су Поруке, Маил и претраживање, али није имао среће са Сафари или другима смо преузели. Осим тога, Свипе је све важно плави траг линије одсутан, а наше речи нису увек изашао као што се очекивало. Лиу је изјавио на Твиттер-у да је садашња издања је још увек бета и да ће бити то спруцинг ускоро, у међувремену, обавестите нас како превуците-куцање иде у коментарима ако одлучите да га инсталирате.

[Хвала свима који су послали ово у]

Незванични Свипе лука прави свој пут до ИОС, слајдове у преко Јаилбреак радара првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 17:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Све Технологија Сродни , Технологија Латице | извор @ ВиндВарриор (Твиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар