събота, 9 юли 2011 г.

Недеља у Аппле: Пирати у односу на иТунес-меч, још иПхоне гласина

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:

То је био кратак одмор недеље у САД, али смо још били у равни са новим иПхоне и иПад гласине. Арс такође укопане у неке од правних питања која би могла бити укључени са иТунес Победник и музику пиратерије, а ми смо управо разговарали о томе колико времена проводе иПхоне корисници играње игара у месецу. Ако је потребно да сустигну, ево преглед:

Валл Стреет Јоурнал: следећи иПхоне буде "тањи и лакши" од иПхоне-4 : Извори за Валл Стреет Јоурнал тврде да ће Аппле-ов следеће генерације иПхоне-има "тањи и лакши" фактор форме и да је Аппле можда желели 25 милиона уређаја из један добављач.

Питајте Арс: ће иТунес-Победник се користити да стигне доле пирата музику? : Много људи се питају да ли пријављивања за иТунес Победник може да открије сумњиве извор њихове копије Виллаге Пеопле је "Цруисин". Ће Аппле користити иТунес-Победник за сортирање пирата из оних које заправо плаћају за њихову музику? Јабуке неће рећи, али правни стручњаци не верују да ће.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар