събота, 9 юли 2011 г.

Сада можете да користите ЛинкедИн да остану у току са Ко Добијање Запослио (и опалио)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YMDnHnt9JnI/:

Данас, ЛинкедИн МиСпаце прошао да постане други по величини друштвене мреже у САД ЛинкедИн је видео талас у саобраћају, јер је отишао јавности у мају и достигао свих времена висок од 33,9 милиона јединствених посетилаца у јуну.

Искористивши континуираног раста стручне мреже, Роџер Ли , један од оснивача ПаперГ , изградила малу услугу под називом, пригодно, промена посла Обавештења . Као што сте можда већ претпостављате, Ли је услуга Вам омогућава да пратите и примање обавештења када неко од ваших ЛинкедИн контакте промене радних места.

Као такав, сервис омогућава корисницима да пратите на "лица од интереса", било да су покретање оснивача, директора, да бисте сазнали када су оставке, добијају тврдо кувано, или су ацуи-ангажовани. Услуга ће такође вероватно бити корисно пословно-то-бусинесс стартупс и фирмама које продају своје производе на друга предузећа, јер им омогућава да открију када су промовисали своје савезнике или преместите у доношењу одлука, на пример. То је такође једноставан начин да остану до датума на свој професионални мреже и честитам својим пријатељима и контакти за отимање до тај посао који сте имали поглед на.

Ли користити ЛинкедИн је АПИ да изгради сајт, али није повезан са ЛинкедИн на било који начин, иако он каже да је био контактиран од стране ЛинкедИн запослених, који су изразили интересовање за сајт.

Наравно, нису сви допуне своје ЛинкедИн профиле одмах након промена посла, посебно за оне који су пустиш, и, уопште постоји нека кашњења време између промена посла и одговарајућих ажурирања на ЛинкедИн, али је и даље најбржи начин да сазнате о својим контактима каријере потезе.

Коришћењем сајта је лако, и поставили је брз: Корисници једноставно унесите своју е-маил адресе за примање обавештења, изабрати који ЛинкедИн везе желе да прате, и Бада Бинг, Бада бум, спремни сте да пратите.

Иако Посао Промена Обавештења само покренут пре неколико дана, сајт је већ праћење преко 300.000 профила и наставља да додате сватхс профила сваки дан. Иако Ли није био у могућности да ми да добар слом употребе аналитике сасвим Ипак, он је рекао да је сајт већ постала популарна међу стартупс, продаја и руководиоци Дев Биз, регрутери, и, што није изненађујуће, ЛинкедИн запослених.

Ли је рекао да је већ били замољени од стране ЛинкедИн да ли би били заинтересовани да иду да раде за њих, али он нема намеру да уз кауцију на ПаперГ. ( смо покривени ПаперГ још у августу .) До сада, обавештења су доступни само путем електронске поште, али у зависности од ране реакције корисника као и потражње, Ли може додатно канала обавештење саобраћаја повећава.

То је одличан алат, и даје ТецхЦрунцх писци још један начин да пратите све што упвардли мобилне професионалце тамо, па се врати на посао. Зато што ћемо гледати.

Упдате: Изгледа сличну услугу је такође покривен данас Бостон.цом да је као промена посла Нотифиер, али за регрутери. Фирма се зове Буллхорн (као што је софтвер чине), а функција се зове радар који "покушава да идентификује таленат пре тога таленат активно се у потрази за

Няма коментари:

Публикуване на коментар