събота, 9 юли 2011 г.

Не позива се ПивотПлз: ПицПлз досадан искључио као Комбиновано лабораторије припрема своју следећу производа

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/L7l7_BDcTuE/:

Када Комбиновано лабораторије подигао 5 милиона долара круг у новембру прошле године, она је изазвала доста обрва. На крају крајева, новац је дошао из Андреессен Хоровиц, ВК фирма која је имала подршку Инстаграм . Да будемо поштени, они иза Инстаграм када је био још познат као Бурбн - пре него што је постао оно што се сада масовно популарни мобилни размену фотографија апликација. Ипак, нема сумње да Комбиновано Лабс ПицПлз производ је директни конкурент. И Андреессен Хоровитз, једнострана са њима, док Инстаграм оснивати и друге инвеститоре .

Али као Сара наведено у то време , Андреессен је опклада није толико против Инстаграм, јер је опкладу на Комбиновано лаб оснивач Далтон Цалдвелл . Колдвел, који је раније основао имеем, је речено да имају широк визију компаније изван размену фотографија. ПицПлз је био само први производ који искористе оно што су стварали. И док је постигла умерен успех, није видео успех Инстаграм има у погледу корисника . А сада Комбиновано Лабс се преселио на њихов следећи производ, ми смо научили.

Конкретно, ПицПлз је био досадан искључен као посебна компанија која ће водити Алија Ајдар , бивши извршни код Напстера, имеем, и да, Комбиновано Лабс-а. Имали смо расправу недељама да ПицПлз је се куповао око за потенцијалне готовине бави као Комбиновано лабораторије тражио да се фокусирају на оно што је следеће. Али на крају крајева, они су одлучили да једноставно Спин офф ПицПлз као посебно предузеће уз одржавање неких власништва.

Посегнуо за коментар, Колдвел потврдио ПицПлз спин-офф-, али је одбио да разговара посао додатно изражавајући даље узбуђење о томе шта је његов тим ради на следећи.

Па шта је Комбиновано лабораторије које раде на даље? Све што знамо сигурно јесте да је Инлине са почетним циљем широке идеје у апликације простору. Конкретно, ми такође чули да ће бити снажан фокус на пословни модел од првог дана, за разлику од ПицПлз.

У међувремену, ПицПлз ће наставити да живи као сервис, али Колдвел и остатак Комбиновано Лабс тим неће бити укључени више.

Да се ​​удаљава од ПицПлз долази у занимљив пут у мобилном простор за дељење фотографија. Док Инстаграм наставља да стекну корисницима брзо, остали играчи као што су путања и Боја су припреме друге производе као добро. Пут је недавно представила свој први "заједнички" - Хипстер / др. Дре жаргон за "споредни пројекат" - Са . Боја Лабс међувремену, се каже да је припрема потпуно нову апликацију по боји није успео да ухвати на на начин на који су се надали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар