събота, 9 юли 2011 г.

Спаце схуттле-а последње путовање ће обухватити рециклажу урина у пиће спорт, градећи урнебесно бренд

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/space-shuttles-final-voyage-will-include-recycling-urine-into-s/:
Само зато што шатла Атлантис на коначну мисију , то не значи да НАСА понестане кул експеримената . Свој најновији пример? Сјајна црна торба - свесно инспирисан "стиллсуитс" из Сци-Фи Френк Херберт класик, Дуне - који се претвара у урин астронаута питке воде за пиће. То је урађено, кажете? Сигуран, али раније технологије ослања на струју: драгоцена роба на броду Међународне свемирске станице. Напред Осмоза кеса захтева никакво ван извора струје, ослањајући се на, погодили сте, напред осмозе да производе чисту, филтриране воде. И не само то, већ резултат вода меша са шећером решење да електролита богата спортска пића. На Земљи овај процес траје четири до шест сати, али Атлантис Астронаути ће тестирати своју спроводљивост у простору близу краја своје мисије. За он-планети демонстрација, погледајте видео након паузе.

Последње путовање Наставити читање Спаце Схуттле-а ће обухватити рециклирање мокраће у пиће спорт, градећи урнебесно бренд

Спаце схуттле-а последње путовање ће обухватити рециклажу урина у пиће спорт, градећи урнебесно брендом првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 18:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДВИЦЕ | извор Жичани | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар