събота, 9 юли 2011 г.

Савремене класичне Лимбо долазе у ПС3, паре

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/M1Uv9AR8eIU/modern-classic-limbo-coming-to-ps3-on-july-19-steam-on-august-2.ars:

Лимбо је лако једна од најбољих игара које долазе из Ксбок Ливе Арцаде. Смо разговарали о игри у дубину , па смо чак имали разговор о томе шта значи крај, уз допринос из наше заједнице . Један-од-натури Арт Принт је поклонио за време игре вожње нашег детета прошле године .

Лоша вест је да је игра искључиво Ксбок 360. Добра вест је да је ексклузивност само преко.

"То је годину дана од Лимбо првобитно покренут, а те године је био невероватан времена за све на Плаидеад" Плаидеад суоснивач Дино Пати написао на ПлаиСтатион блог . "Ми смо стекли повратне информације од многих људи широм света, и то је било невероватно да чују о искуствима људи имали са игром."

Он је такође дао званични датум за ПлаиСтатион 3 верзија: 19. јула у САД и 20. јула за Европу. Остали региони ће бити објављен ускоро. Такође, изнервирано је екстра изненађење тим ће бити дељење у блиској будућности.

Само у случају да нисте љубитељ конзола, игре такође долази у паре 2. августа, широм света .

Ово је невероватна игра, а ја сам срећан што могу више људи га играју. Сигуран сам да ће људи и даље жале да не долази на њихове Андроид телефон или Линук инсталирати, али ипак ... Ово је прилично добар.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар