неделя, 16 октомври 2011 г.

РИМ говори девс да се припреме за БлацкБерри Цурве Тоуцх и Беллагио

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/rim-tells-devs-to-get-ready-for-blackberry-curve-touch-and-bella/:
Ако идете да дате своје девс грумен инфо о неким од ваших ненајављених уређаја на јавно доступним сајт, надамо се да неће бити тако изненађен што реч заиста излази о њима. То је управо оно што се десило Ресеарцх ин Мотион, као предузеће пустите да се "исклизне из" да девс да су два будући БлацкБерри ОС7 смарт телефоне - Беллагио 9790 и крива додир 9380 - су улазни. Читава поента у поруци је био да програмерима какве резолуције очекивати у приказује нове телефоне. Од делићи ми дао, изгледа да ће Беллагио имати 2,4-инчни екран резолуције 480 к 360 користећи резолуцију да произведе угледне 245 ППИ; Крива додир, с друге стране, имаће идентичан рез на већи 3,2-инчни екран, што доводи до ППИ од 189. Вероватноћа слуха званичне објаве ове недеље је прилично висока, али бих рекао да треба (и вероватно ненамерно) порука је доћи кроз јасно и гласно, за сада, зар не?

РИМ говори девс да се припреме за БлацкБерри Цурве Тоуцх и Беллагио је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 16 Окт 2011 14:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк УнвиредВиев , Н4ББ | извор РИМ- | Емаил тхис | Коментари

НВИДИА 3Д Висион представио 2

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ocs4tj9TfTU/nvidia-launches-3d-vision-2:
МојоКид пише "НВИДИА пре неколико дана најавио своје следеће генерације 3Д Висион технологију која тврди да испоручи већу реализма и потапања за 3Д игре, филмове и фотографије 3Д Висион ™ 2 је веома сличан оригиналном НВИДИА 3Д Висион ™.. Технологија је уназад компатибилан са нВидиа први ген 3Д емитер технологија, међутим, нВидиа. је направио велики број физичко-техничког подешавања који унапређују технологију у неколико кључних начина. НВИДИА активних наочара су редизајниране са 20% већим сочива и компанија је радила са партнерима да би нове, већи, пун-ХД 3Д Висион ™ компатибилан монитори на тржишту. нВидиа је такође развила нову технологију назвао ЛигхтБоост који на крају резултира светлији на екрану слика и боље животне осветљење карактеристике у 3Д садржаја као добро. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како То Цатцх а Тхиеф лаптоп?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kOG1PUtK6TE/how-to-catch-a-laptop-thief:
Први пут прихватио подносилац отаку244 пише "Провео сам дан у Ванкуверу ове недеље док је радио у Сијетлу Док сам уживао области., Неки грађанин Ванкуверу одлучили да уживам Мацбоок Про, нажалост, нисам открити све док се нисам већ био натраг у. мој Хотел Сеаттле Непотребно је рећи., ја сасвим сам миффед на целокупно искуство Срећом, ја сам ЛогМеИн инсталиран на тој машини.. сам дао ИП адресу ВПД, али они кажу да се закони не дозвољавају гарантује само на физичком адреса везани за ИП То звучи као сребрни метак је да се слика особа која користи рачунар.. питање постаје, како да убеде момак да покренете скрипту која ће слику о њему и СМТП ми га Обећавам да објави слике момак ако је то добијете је скинула успешно! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц такође желе да буду остављени и је представио нови монитор који има технологију начин у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције по произвођачу за уживање 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена евра, али у Великој Британији је продаја око 330 килограма, које по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када дођете до бити у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Сони да видимо цене и величина Да ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само да је процурила информација (која још није познато да ли реалне) на могуће величине које долазе Гоогле ТВ, али и имена која су се појавили би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24-инчни НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40-инчни НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они такође подухват да кажу да ће њихове цене укупног између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) за 32-инчни модел скупљи од властитог народа Сони у свом каталогу.

Сириус Ксм Рис пријемник цури из захваљујући Бест Буи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/sirius-xm-lynx-receiver-leaks-out-courtesy-of-best-buy/:
Је јер је уклоњен, али списак за уредан мали пакет видите изнад је на сајту Бест Буи је довољно дуго ове недеље да обезбеди већину детаља о Сиријус КСМ је још увек ненајављени Рис сателитски радио пријемника. Као што можете видети, то се ослања на екрану осетљивом на додир интерфејс за највећем делу и, што је још интересантније, она очигледно води неки обичај верзија Андроид - мада не бих препоручио све своје наде око Андроид Тржиште приступа или као . Такође ћете добити слот за мицроСД картицу да га учита са своју музику, а може се користити у комбинацији са вашим избором комплета за аутомобил, кућа комплет или преносиви звучник Доцк (није укључено). Под претпоставком да ништа није променило, можете очекивати овај да вас уназади $ 250, иако, нажалост, нема назнака Релеасе Дате.

Сириус Ксм Рис пријемник цури из захваљујући најповољнијих првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 16 Окт 2011 11:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Музика Синк | Емаил тхис | Коментари

Цалифорниа Проглашава Данас "Стив Џобс Дан"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J4-X9gpP96U/california-declares-today-steve-jobs-day:
Први пут прихватио подносилац онезета пише "Калифорније Џери Браун Гов, у саопштењу преко Твиттер порука, је изјавио да је" Стив Џобс дан. " Аппле суоснивач живот као пионир технологије ће бити обележена недељу родној држави његове компаније у приватном парастосу и телевизији вечерас документарац емитује у 8 часова ЕСТ Откриће ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дан у животу приватности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KXKVOX8oddM/a-day-in-the-life-of-privacy:
виредмикеи пише "интересантан прочитати о стању на приватност и како технологија, заједно са државним и друштвеним медијима су се променили идеју, и реалности приватности заувек чланак води читаоца кроз типичан дан, и истиче многе од питања приватности. да којима се суочавамо, од наших мобилних телефона, интернета на локалним кафићима, Фацебоок, Твиттер, Фоуркуаре, па све доле до возила опремљена ОнСтар, јавна камера, препознавање лица и технологија још много тога. Аутор закључује свакодневно правимо компромисе у лице приватност, и нико од нас икада имати толико приватност јер желимо. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Десет савета о томе како да радите са својим Управног одбора

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WpZF62lrjTA/:
len_jordan

Напомена уредника: Овај пост је гост написао Лен Јордана, који је подухват партнер у Мадрона Ризични групе , а тренутно има одбора места у компанијама као што су Цедекис, МакПоинт Интерактивни, Запд, Цонтрол4, ДСИК, Медио и Ветпаинт.

Кад год сам инвестира у ново предузеће, шаљем директор моје уобичајене е-маил са саветима о томе како да раде са својим новим одбора. Провео сам 24 година у софтверској индустрији, укључујући држање оперативних улоге у три раним фазама софтверских компанија и одбора места у 12 новооснованих-па сам помислио сам "Топ 10" листе на негу и исхрану чланова одбора могу бити од помоћи други директори и извршни као добро.

Дакле, без даљег одлагања, ево га:

1. Имају план и добили читаве компаније и одбору да разумеју и подржавају га.

Пословни план компаније и стратегија мапу где идемо. План скоро сигурно ће се променити, али најбоље би сви директори обавештени о томе где смо рекли да ћемо, где смо тренутно иде, и зашто смо променили планове ако смо урадили.

План не би требало да буде да је компликовано. Превише бизнис планова употребе вишесложан придева и прилога-план треба да буде једноставан, чак и ако производи су компликоване. Суштина бизнис план треба да буде једноставан довољно за шест година да чита и разуме.

Ми треба да се договоре о плану који описује наш циљ клијенту; компаније производе и конкуренције. Овај план обавештава производ план (укључујући временски оквир и запошљавање захтеве, као што је колико много људи треба да се изгради, тржиште и продају производа) и П & Л (прихода, расхода и нето прихода) избио је месец и квартал и за истраживање и развој, продаја и маркетинга и опште-и-административне трошкове. Продаје и маркетинг плана иде с тим, укључујући и производ и цене модела.

Предност је да одобри изнад, а затим остати изван начин-ЦЕО прилика
трошкове вашег времена је невероватно висока.

2. Реците нам ако план промене за "мале разлога".

Највећи планови мењају из тактичких разлога - на пример, производ је раније / касније него што се очекивало. Или клијенти су усвајање / куповина раније / касније него што је планирано. Волим процес у коме, ако план сменама, директор превентивно Регулатор гаса инвестиције / трошење без питали. На пример: да нам кажете шта ниво пословне напретка / метрике (нпр. довнлоадс, инсталира, коришћење, суђења, резервације, уговори затворене, итд) које желите да видите да се осећају добро у вези потрошње у плану (или испод њега ако је потребно), чак и ако још увек нисмо сигурни прелази приход током текућег периода.

Насупрот томе, који ниво напретка изнад плана би ли желе да инвестирају агресивније и које кључне инвестиције (производи, продаје и маркетинга запошљава) би сте направили? Пошто је читав план и потенцијалне обавезе су се сложили да унапред чини много лакше за вас да радите свој посао и за нас да се клони начин. Планови не морају да буду савршени, и мењају, посебно на стартупс.

3.. Реците нам ако план мења пуно за "велике разлога".

Понекад је потребно да промените планове из стратешких разлога. Најбољи Директори су стално тестирање и поновно тестирање њихове основне хипотезе. Да ли постоји и даље основни проблем смо проблема, или тржишне прилике ми бавимо? Да ли смо и даље спроводи прави производ? Да ли смо продају на десној страни купаца? Да ли начина да се продају и маркетинг право за тржиште и производ? Да ли смо као конкурентни као што смо мислили? Да ли је нашем тиму као добри као што смо се надали?

Бити директор је тешко, јер потребно је да имате осуду и обавезу да посебну стратегију, али потребно је да стално изазов претпоставке Унде

Заузимају Волстрит протести Иди Глобални

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y5oZoJhzhIw/occupy-wall-street-protests-go-global:
Хју Пицкенс пише "Десетине хиљада људи широм света изашло је на улице суботу да поновим свој бес на глобални финансијски систем, корпоративне похлепе и политику смањења јавне потрошње, уз митинзи одржани у више од 900 градова у Европи, Африци и Азији" Јунајтед. у један глас, ми ћемо политичаре, као и финансијска елита служе, знам да је на нама, људима, да одлучи нашој будућности ", рекао организатори демонстрација глобалне демонстрације незадовољни поклопила са Групе 20. састанку у Паризу, где министри финансија и централни банкари из великим економијама држали разговори о дугу и дефицита криза погађа многе западне земље Гужве широм света били су углавном мирни., али демонстрације у Риму постали насилни као сукобима у италијански капитал леве десетине повређено, укључујући и неколико полицајаца. У Лондону, Викиликс лидер Јулиан Ассанге је драматичан изглед, пуца кроз полицијске линије одмах после 2:30 часова, у пратњи десетина присталица попео катедрале кораке у близини Светог Павла. да осуди "похлепе" и "корупција" и напали град у Лондону, оптужујући своје финансијере прања новца и избегавање пореза. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Освежи Извор: недељи октобра 10, 2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/refresh-resource-week-of-october-10-2011/:
Ваш смартпхоне и / или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је само моли да се ажурирају. С времена на време, ови мобилни уређаји су благословени са одржавањем освежава, исправке грешака, прилагођене РОМ и све измедју, па многи од њих су плутајући око које је лако за значајан комад да се изгубите у миксу. Да бисте били сигурни да не побегну без претходног обавештења, ми смо се окупили све могуће ажурирати, хаковање, и разних других будалаштина од прошле недеље и нагуране их у један згодан Роундуп. Ако пронађете нешто на располагању за ваш уређај, молимо Вас да нас виче на савете на Енгадгет давт цом и обавестите нас. Уживајте!

Службени Андроид ажурирања
  • Моторола Ксоом власници који замењен у својим уређајима за један са ЛТЕ могућностима може имати наћи ОТА повећање их чека када __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ стигла. То су неколико мањих измена, као што су исправке Андроид Маркету и неке додатне мере безбедности претраживача. Комплетан цхангелог можете наћи на линку. [ АндроидЦентрал ]
  • Упдате Моторола Дроид 2 Глобалног је повукао прошлог месеца због проблема Размена шифровање, али смо расправу извештава да је то још једном наставку роллоут са које се тичу решен. [ Дроид-Живот ]
  • Моторола Фотонски 4Г на Спринт је на пријемном крају мањих ажурирање буг фик , који укључује видео ћаскање способност за Гоогле Талк. [ ПхонеАрена ]
  • Добра вест за откључана Делл Стреак 7 корисника је: званични упдате на Андроид 3.2 (__Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__) је сада Покрећемо и требало би га видети током наредних неколико недеља. наредних неколико недеља. [ Делл ]
  • Лоша вест за Т-Мобиле-Делл Стреак 7 корисника је: __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ не долази на своје __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, из непознатих разлога. [ Андроид заједницу ]
  • Према цвркут из ЛГ, постоји мали освежавања у делима за Оптимус 7, који ће коначно омогућити ВиФи Тетхеринг. [ ВПЦентрал ]
Незванични Андроид исправке, обичај РОМ и разно. хацкери
  • Нови део фирмваре-а за АТ & Т-Галаки ИИ је процурила преко РоотзВики , и укључује неколико исправки грешака. Нажалост, додаје неке грешке, као добро. [ Андроид заједницу ]
  • Самсунг је званично објавио кернела извор за стратосферу, дирнути и Галаки И Про. [ Андроид заједницу ]
  • А сада најбоља вест за власнике ТоуцхПад: након неколико недеља напретка , изгледа да је Ц

Киндле 3 добија надоградња софтвера, спремни да вине у облак

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/kindle-3-gets-software-upgrade-ready-to-soar-into-the-cloud/:

Амазон истиснути нову упдате за Киндле 3 , сада послује под лажним именом Киндле тастатуре. Ово даје добро буттонед е-читач приступ неким од облака функција налази на свеже унбокед млађег брата , а укључује и могућност да видите било који архивираних докумената, белешке и истиче сте додали на то нематеријална гомилу књига и чланака. Мораћете да тетхер запалити са рачунаром, тачка прегледач ка Амазон и преузимање датотека која одговара правом региону и модел. Реметилачке аннотаторс може да зграби надоградње сада на извору линк испод.

Киндле 3 добија надоградња софтвера, спремни да вине у облак првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 16 Окт 2011 08:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | извор Амазон | Емаил тхис | Коментари

Научници Откријте механизам који даје облик на живот

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLkC08lHBNc/scientists-discover-mechanism-that-gives-shape-to-life:
Први пут прихватио подносилац мцсвелл пише "Даниел Ноордермеер и Денис Дубоуле, два истраживача на Ецоле Политецхникуе Федерале де Лозани и Универзитета у Женеви тврди да је открио како пршљенова се гради у низу у ембриона (и самим тим, како ребра, руке и тако даље завршити на правом месту) приче је да се ДНК ланаца садрже линеарне серије ХОКС гена, а да нити полако опустите током периода од два дана, сукцесивно откривајући сваки ХОКС гена, чиме дозвољава да буде транскрибовати да се формира. . сегменти пршљена Змије, чини се, има дефект који изазива систем не угаси; на крају је то понестане паре. " Исти процес се каже да се примењује у многим бескичмењака, укључујући и црви (вероватно сегментирана црви) и инсеката. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цолорваре изливања своје боје на вашем иПхоне-4С, накнаде скупо за то

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/colorware-spills-its-inks-on-your-iphone-4s-charges-dearly-for/:
Нисте мислили најновији иПхоне ће бити спасени од Цолорваре је боја-пала руке, зар не?
Гле, чуда, компаније Сватцхес су тренутно спремни за пријаву на . Слично свом иПхоне-4 третмана, моћи ћете да зачини свој уређај - и његових бубица - са мешавином од сјајне, металик и софт-тоуцх премаза (искључујући углавном предње, која је и даље акција црно или бело) . Цолорваре'лл радо продати свеже 16 или 64ГБ модел за невероватних $ 1,500 или $ 1.700, респективно, или можете да ваш поште у да Бенетон-ескуе Макеовер за само 250 долара.

Цолорваре изливања своје боје на вашем иПхоне-4С, накнаде скупо за њега првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 16 Окт 2011 05:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Цолорваре | Емаил тхис | Коментари

Преименовање Вери Ларге

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MH7GWUpUtI8/renaming-the-very-large-array:
Нови подносилац мерцуривоодросе пише "у знак сећања деценијски електронике надоградња, Вери Ларге у Њу Мексику је за преименовање Поднесци могу бити на сајту Националне радио-астрономије опсерваторије до 1. децембра.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хацкинг Ниссан Леаф ЕВ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RYmg1lrDtfc/hacking-the-nissan-leaf-ev:
Анонимни читалац пише "Њујорк тајмс ради причу о људима хаковања Ниссан лист електрично возило 'Коришћење господина Гиддингс је домаћа ЕВ горива Приказ нивоа, Лист возачи добијају поверење да прошире свој опсег вожње за 10 одсто или. још много тога. Његово колосека, који приказује стварно стање наплате, открива да лист табли је "нула барова" екран долази када батерија има неколико миља преосталих. " Ево занимљив цитат из једне од хакера, Фил Садов, који је био интервјуисан за причу: ". Ја не волим израз хакерских зато што је био приказан у медијима као нешто зло За ​​мене, хаковање је заправо врло амерички Иди. се у гаражу Узми осим Нека буде боље.. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.