неделя, 16 октомври 2011 г.

Гледај ме разговарам са својим иПхоне-4С (Сири демо)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MxSS2gG0m-o/:
siri demo

Ако иПхоне 4С има једну карактеристику истиче, то је Сири лични асистент . Ви питате Сири да радите ствари које говоре да је, и то може назвати било ко у листу контаката, да их пошаљете текстуалну поруку или е-маил, подесите састанка, пустите песму, подесите подсетник за себе, за вожњу, или само питати питање. То је разговор стартера у више од једног начина. Сири је врста функција која чини желите да бич из телефона да покаже пријатељу или потпуни странац.

Џон Бигс и ја покривена Сири у јучерашњој Фли ор Дие епизода на иПхоне 4С, али набацио сам овај додатни видео да иде у више дубине. То је само боље да види Сири у акцију која за читање о томе. Сири није савршен. Понекад се ради у мрежу питања, подиже буку у позадини, или добија погрешно питање јер је ваш инстинкт је да почнем да говорим пре него што је спреман. Али, то је најимпресивније глас-компјутер интерфејса вани одмах.

У демо изнад, поставио сам до подсетник да покупи неке цвеће за моју супругу (касније обавештење појавио на мом телефону у заказано време), диктирају белешку, наћи парку у близини на мапи, и поставити састанак са Бигс. Када подесите састанка, Сири и шаље е-маил на друго лице и ставља га у вашем календару. Сматрам да нарочито импресивно, јер је ово случај када разговарате са Сири се толико мање времена него ради тих акција себе.


Компанија:

Няма коментари:

Публикуване на коментар