неделя, 16 октомври 2011 г.

РИМ говори девс да се припреме за БлацкБерри Цурве Тоуцх и Беллагио

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/rim-tells-devs-to-get-ready-for-blackberry-curve-touch-and-bella/:
Ако идете да дате своје девс грумен инфо о неким од ваших ненајављених уређаја на јавно доступним сајт, надамо се да неће бити тако изненађен што реч заиста излази о њима. То је управо оно што се десило Ресеарцх ин Мотион, као предузеће пустите да се "исклизне из" да девс да су два будући БлацкБерри ОС7 смарт телефоне - Беллагио 9790 и крива додир 9380 - су улазни. Читава поента у поруци је био да програмерима какве резолуције очекивати у приказује нове телефоне. Од делићи ми дао, изгледа да ће Беллагио имати 2,4-инчни екран резолуције 480 к 360 користећи резолуцију да произведе угледне 245 ППИ; Крива додир, с друге стране, имаће идентичан рез на већи 3,2-инчни екран, што доводи до ППИ од 189. Вероватноћа слуха званичне објаве ове недеље је прилично висока, али бих рекао да треба (и вероватно ненамерно) порука је доћи кроз јасно и гласно, за сада, зар не?

РИМ говори девс да се припреме за БлацкБерри Цурве Тоуцх и Беллагио је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 16 Окт 2011 14:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк УнвиредВиев , Н4ББ | извор РИМ- | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар