понеделник, 17 октомври 2011 г.

Чудна наука почиње дезинфекција своје телефоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sgE91jntuwY/weird-science-starts-disinfecting-its-phone.ars:

Само оно што отвора сте је говорио са: У случају да га пропустили, јуче је? Глобални прање руку дан , који смо овде на Веирд Сциенце слави остављајући кућне канцеларије и имају туш. Препознајући ову значајан дан, Лондонска школа за хигијену и тропску медицину урадио мало истраживање о хигијени мештана, и дошли до неке узнемирујуће резултате. Деведесет пет одсто испитаника је рекло да пере руке кад год је то могуће (они би рекли да, међутим, не би они и шта је са том другом пет процената?). Али, докази указују да је било неки од њих лаже, или они нису врло ефикасни подлошке, јер 16 одсто својих телефона утврђено је да су контаминирани црева бактеријама . Или, како ЛСХ и ТМ рекао, "један од шест мобилних телефона у Великој Британији је контаминирана фекалне бактерије." Срећан, срећан вести.

Телефони само мајка могла љубави: Иако Веирд Сциенце особље поздравио да је прошле прича са одбојност, само мозе да буде да нисмо премазане правилно. "Емоције су модулисан на начин који може да повећа вероватноћа Постизање циља", обратите пажњу на аутори рада под насловом "Када Поопинг бебе постају више привлачан; Ефекти Нонцонсциоус Циљ Потера на Искусни Емотионс". Жене су биле премазане са мисли о мајчинству, а затим изложене слике које су углавном оценили као бруто. Те слике које укључују децу-или, како аутори кажу, "циљ релевантне стимулусе (нпр. слике беба са цурењем носа)"-су рангиране као мање одвратно после прајмера, ефекат који је модерирао локацију учесника у менструалног циклуса. Типичан упозорење за ове врсте резултата, мале студијске групе недипломираних из једног универзитета, примењује овде.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар