понеделник, 17 октомври 2011 г.

РИМ нуди бесплатан апликације да би за ту целу ствар БлацкБерри прекида

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/17/rim-offers-free-apps-to-make-up-for-that-whole-blackberry-outage/:
РИМ ко-директор Мајк Лазаридис је већ извинио за широку прошле недеље БлацкБерри прекида , али је очигледно, то није било довољно. Данас, произвођач је објавио да је понуда клијентима пуну шкриљац на "премијум апликације" бесплатно, у нади да ће зараде повратио део добре воље је изгубила после тога мистериозни помрачење. У саопштењу, саопштила је компанија гест је "израз признања" за стрпљење да многи БлацкБерри корисници показали током инцидента, уз Лазаридис додајући да је његова компанија остаје "обавезала да обезбеди висок стандард поузданости", да су потрошачи су дошли да очекују. За сада, компаније које нуде укупно 12 апликација (колективно у вредности од око 100 долара), укључујући Симс 3, иСпеецх Преводилац Про и Енцоре Схазам између осталих, иако више ће бити додат касније. Понуда почиње у среду и трајаће месец дана, тако да глава прошлости паузе да бисте видели који су посластице за зграби.

Наставити читање РИМ нуди бесплатан апликације да би за ту целу ствар БлацкБерри прекида

РИМ нуди бесплатан апликације да би за ту целу ствар БлацкБерри прекида првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 17 Оцт 2011 04:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар