понеделник, 17 октомври 2011 г.

ЛГ ДоублеПлаи чини свој званични увод на Т-Мобиле нуди дуал екране и тастатуре поделе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/17/lg-doubleplay-makes-its-official-intro-on-t-mobile-offers-dual/:
Где су све поделе тастатура телефона нестала? Прошло је отприлике седам година од дана Нокиа 6820 , порука уређај са иновативним форме, али слушалице са сличним калуп постале екстремне реткости на тржишту - ако се чак и успети на тржишту уопште (сетите МотоСплит ). ЛГ нади да ће добити неке земље у овој области званично најављује ДоублеПлаи , јединствен Андроид 2.3 телефон са два екрана осетљивих на додир и КВЕРТИ подељена. Ево кашичицу: ДоублеПлаи је покреће 1ГХз Куалцомм Снапдрагон процесор и нуди 5МП позади камера способна да снима 720п ХД видео записа. Где добија занимљив, међутим, у дизајну ДоублеПлаи је - користи 3,5-инчни дисплеј на врху, извући да открије од 2 инча екран сендвичу између обе половине на тастатури. Испоставило се да, оба екрана могу се користити одвојено или у тандему са другим, у зависности од ваших потреба. Нема цене или доступност је специјално најавио, али је од пилетине изгледа да се поклопи са 2011 Национални Тектинг првенство почетком 26. октобар, тако да телефон ће вероватно покренути отприлике у исто време. Можда смо овде да уређај ће бити легенда још седам година?

Наставити читање Нокиа ДоублеПлаи чини свој званични увод на Т-Мобиле нуди дуал екране и тастатуре поделе

ЛГ ДоублеПлаи чини свој званични увод на Т-Мобиле нуди дуал екране и тастатуре подељена првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 17 Оцт 2011 01:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ПРНевсвире | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар