понеделник, 28 март 2011 г.

МцАфее Сајт пун безбедносне пропусте

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DXciSo6auhI/McAfees-Website-Full-of-Security-Holes:
Јулие188 пише "МцАфее.цом сајт је пун сигурносних грешке које могу довести до цросс-сите скриптовање и других напада, истраживачи изјавио је у пост на потпуно обелодањивање локација у понедељак рупе са сајта су пронађени од стране ИГН Етхицал Хацкер. Група, и известио да МцАфее фебруара 10, ИГН каже, пре него што су јавно објављене на безбедност / хаковање маилинг листу. Понижавајуће Да, посебно имајући у виду да је компанија агресивно тржиштима своју МцАфее Сецуре сервис који је требало да осигура потрошаче то? МцАфее је скенирани сајт и утврдио да је сигурно. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Тест-Дривен Јава развој

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7P6Th_W7K2k/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
елдавојохн пише "тест Руководећи Јава Девелопмент би Кристијан Јохансен је књига која темељно води корисника кроз неке од напреднијих аспеката језика Јава и на тест-развојни (ТДД). Током ње, Јохансен уводи велики методи и Утилитиес као библиотеке да оствари све аспекте ТДД у ЈаваСцрипт-у књизи почиње са Јохансен демонстрира и наставе читалац неке од напреднијих аспекте ЈаваСкрипт да осигура да се следеће лекције у ТДД добро разумели најбољи део књиге.. је у последње половини у којима Јохансен гради клијент за ћаскање и сервера потпуно ван ЈаваСцрипт коришћења ТДД право пред очима читалаца. " Кееп реадинг за остатак прегледа елдавојохн је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Туиттер адвокати траже да Блок Викилеакс подаци Предаја

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57LPEiZ2GI4/Twitters-Lawyers-Seek-To-Block-WikiLeaks-Data-Handover:
јхерник пише "Адвокати су у петак замолио судију да обори одлуку од раније овог месеца, што је приморало Твиттер да преда детаље рачуна на Министарству правде, у случају да се односе на текуће истраге Савезне владе о Викилеакс жалбу (ПДФ) тражи. да обори одлуку да ће дати приступ владу да Твиттер налог детаље за три корисника који су имали контакт са Викилеакс Влада такође жели Твиттер да пружи информације о Викилеакс оснивач јулијанском Ассанге и на Бредли Менинг, УС Арми. приватну оптужен за пружање података Викилеакс. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Америцан Екпресс изазове ПаиПал-а са дигиталним плаћање 'Сервирати' платформу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:
Америцан Екпресс може бити заостаје мало иза попут Виса и Мастерцард са дигиталним плаћања током година, али је одлука прилично велика игра на терену данас. само је најавио свој нови "служи" дигитални плаћања платформе, што је мање-више равно на конкурента за ПаиПал . То значи да ћете моћи да пренесе средства на Ваш рачун Послужите са вашег банковног рачуна или кредитне картице, пошаљите новац на друге користећи веб сајт или Мобиле Апп (тренутно доступан за ИОС и Андроид), па чак и ваш налог повеже са релоадабле Сервирати картице, које можете користити у било ком продавца која прихвата Америцан Екпресс кредитне картице. Ништа фанци лике НФЦ-уплате само још, али Америцан Екпресс обећава да ће "брзо еволуирају" платформу додавањем нових могућности и функционалности, и то је ударац у нади да ствари почињу од одрицање већина потрошача накнада за првих шест месеци. Шеф у прошлости пауза за цјелокупно саопстење, и ударио се извор линк испод ако желите да се пријавите.

Наставити читање Америцан Екпресс изазове ПаиПал-а са "дигиталним плаћање 'Сервирати платформу

Америцан Екпресс изазова ПаиПал-а са "дигиталним плаћање 'Сервирати платформа је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 14:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Послужити | Емаил тхис | Цомментс

Визуелно: Гоогле графикони успона и пада Сједињених Држава прихода

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/visualized-google-charts-the-rise-and-fall-of-united-states-re/:
Где бисмо били без Гоогле- ? Па, ми не би лепо да Цхартс бленути у, за почетак! Моунтаин Виев је повукао екипу у вредности од 10 година фискалних података из УС Ценсус бироа и саставио га у неке прелепе, бескрајно Редослед, и поново организабле графиконима. Они инспиришу обе наше дивљење и хапшења, као и њихове линије илуструју већина оштром скупљања која је заменила амерички економски раст у другој половини прошле деценије. Само смо се овде издвојио неколико великих држава, али свих 50 су у јавности података Гоогле - Зашто не погодио везу извора и проверу на новчане локалној гувернера (МИС) менаџерске способности, а?

Наставити читање визуелно: Гоогле графикони успона и пада Сједињених Држава прихода

Визуелно: Гоогле графикони успона и пада Сједињених Држава прихода првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 15:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле јавни подаци Екплорера | Емаил тхис | Цомментс

Интел Замењује ССД линија, Никес СЛЦ ССД-

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hq8PkQKpx7s/Intel-Replaces-Consumer-SSD-Line-Nixes-SLC-SSD:
Луцас123 пише "Интел је покренуо линију потрошача солид стате дриве који замењује најпродаванији индустрији Кс25-М линију нових 320 серија ССД-дубл врху капацитета преко Кс25-М дискове до 600ГБ. Дубл секвенцијални брзине писања, као и капи Цена чак 30% или $ 100 на неким моделима Интел је такође открио. својих потрошача ССД су оутселлинг своју класу предузећа ССД у дата центрима, тако да планира да одустане од својих серија од једног нивоа ћелије НАНД флеш ССД и створити нову серију на ССД заснован на мулти-левел целл НАНД за сервере и складиштење низови За разлику од прошле ССД-лансирања, у којем су Интел користи Марвелл контролер је, компанија је саопштила да заглави са својим технологију прераде са ове серије.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Тест-Дривен Јава развој

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3kPQ0eX1VZE/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
елдавојохн пише "тест Руководећи Јава Девелопмент би Кристијан Јохансен је књига која темељно води корисника кроз неке од напреднијих аспеката језика Јава и на тест-развојни (ТДД). Током ње, Јохансен уводи велики методи и Утилитиес као библиотеке да оствари све аспекте ТДД у ЈаваСцрипт-у књизи почиње са Јохансен демонстрира и наставе читалац неке од напреднијих аспекте ЈаваСкрипт да осигура да се следеће лекције у ТДД добро разумели најбољи део књиге.. је у последње половини у којима Јохансен гради клијент за ћаскање и сервера потпуно ван ЈаваСцрипт коришћења ТДД право пред очима читалаца. " Кееп реадинг за остатак прегледа елдавојохн је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јава Творац Јамес Гослинг Запослио се у Гоогле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3PT_x8gzqDs/Java-Creator-James-Gosling-Hired-At-Google:
јфрухлингер пише "Неколико месеци након изласка Орацле у Хуфф, отац Јава Јамес Гослинг се придружио Гоогле-Није јасно шта ће његов посао одговорности треба да буду тамо, али с обзиром на неке од његових последњих изјава о Гоогле пројеката -. да Андроид нема надзором одраслих, на пример - то ће бити занимљиво видети шта се развија ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


12-иеар-олд Ревизије Ајнштајнова теорија релативности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lb9SLdCVc3c/12-Year-Old-Rewrites-Einsteins-Theory-of-Relativity:
. Рхатхар пише "12 година дечак по имену Јаков Барнет је математички геније Овладавање многим колеџ нивоу астрофизике курсеве 8 година, он сада ради на свом најамбициознији пројекат до сада: своју 'проширена верзија Ајнштајнове теорије релативности. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг серија 9 (НП900Кс3А) Лаптоп Ревиеу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/samsung-series-9-900x-laptop-review/:
Назад на ЦЕС-у, Самсунг- извадио доста изненађења, а не, нисмо се односи на његове Золл-прожети конференцији за новинаре - иако, да се перформансе још увек нам даје Виллиес. Од свих Корејски компаније најаве на сајму, које ћемо вас подсетим даје импресивне нове ЛТЕ телефона и низ СмартТВс , то је био њен Серија 9 лаптопа који нам је оставио највише запањен. И добро, поглед на слику изнад да би требало да објасни зашто смо пронашли себе одбројава дане до његовог лансирања марта датум. 2.8-фунте систем је потпун и укупно 180 од типичних гломазан Самсунг мејнстрим система, иако је његова 0,64 инча дебела шасија и даље црамс у прилично мало коњских снага са Цоре и5-2537М процесор, 128ГБ ССД, и 4ГБ РАМ-а. Такође је изграђен из неке од најтежих ствари на Земљи, има тастатуру са позадинским осветљењем, и невероватно квалитетне гњиде 400 ЛЦД екран. Видиш, $ 1.699 машина теетерс на томе да апсолутно савршен баланс лепоте и Бравн, и извесност је језгро састојке да се такмиче са тим другим изузетно популарне и супер танка ултрапреносиви - али када добијете дом и из свог фенси кутије, Да ли заиста имају котлета? Или је ово само још један железнички танке и скупих система Виндовс лаптоп који пада кратко? Дошло је време да сазнате - Хит пауза за нашу пуну преглед.

Радиоактивне воде је из два реактора зграде

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wg-ZT5VLrfQ/Radioactive-Water-Found-In-Two-Reactor-Buildings:
РедЕаредСлидер пише "Јапана нуклеарне и индустријске безбедности агенција саопштила је да открије неколико врста радиоактивних материја у воду на поду реактора зграде у Фукушима Даиицхи нуклеарне електране изотопи налазе у води су кобалт-76, Тц-99, сребрна. -108, јод-131, јод-134, четири изотопа цезијума, баријум-140-140 и лантан Сви су пола живи у сатима или данима, са изузетком цезијума-137.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.