понеделник, 28 март 2011 г.

Америцан Екпресс изазове ПаиПал-а са дигиталним плаћање 'Сервирати' платформу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:
Америцан Екпресс може бити заостаје мало иза попут Виса и Мастерцард са дигиталним плаћања током година, али је одлука прилично велика игра на терену данас. само је најавио свој нови "служи" дигитални плаћања платформе, што је мање-више равно на конкурента за ПаиПал . То значи да ћете моћи да пренесе средства на Ваш рачун Послужите са вашег банковног рачуна или кредитне картице, пошаљите новац на друге користећи веб сајт или Мобиле Апп (тренутно доступан за ИОС и Андроид), па чак и ваш налог повеже са релоадабле Сервирати картице, које можете користити у било ком продавца која прихвата Америцан Екпресс кредитне картице. Ништа фанци лике НФЦ-уплате само још, али Америцан Екпресс обећава да ће "брзо еволуирају" платформу додавањем нових могућности и функционалности, и то је ударац у нади да ствари почињу од одрицање већина потрошача накнада за првих шест месеци. Шеф у прошлости пауза за цјелокупно саопстење, и ударио се извор линк испод ако желите да се пријавите.

Наставити читање Америцан Екпресс изазове ПаиПал-а са "дигиталним плаћање 'Сервирати платформу

Америцан Екпресс изазова ПаиПал-а са "дигиталним плаћање 'Сервирати платформа је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 14:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Послужити | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар