понеделник, 28 март 2011 г.

Панасониц Лумик ДМЦ-ГХ2 преглед преглед: импресивним видео снимање, мрачне фотографије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/panasonic-lumix-gh2-review-roundup-impressive-video-recording/:
У случају да још увек питају да ли Панасониц огледала Лумик ГХ2 вреди од $ 900, ми смо окупили неколико коментара да обезбеди показивач за ваш следећи велики куповину. Док се већина слаже да је ово гостију Мицро Фоур Тхирдс фотоапарат изгледа да је веома сличан свом претходнику , они универзално хвале суптилно побољшана ергономија, брз аутофокус ЛивеВиев, и префињене квалитет слике, посебно са 1080п АВЦХД видео записа (иако је дигитални фотоапарат страницу са ресурсима није приметити неке артифацтинг у свом снимци). Бука је такође не-питање до о ИСО 800 или 1600, иако је јасно да 16 мегапиксела фотографија су релативно досадни и, попут оних из многих других МФТс, нису баш раме уз раме са ДСЛРс - Очекујем много Ручна обрада овде раде, као што је демонстрирао добри људи у компанији Дигитал Пхотограпхи Ревиев. Све у свему, ГХ2 је велики комплет за висок квалитет видео снимање, у пакету са још увек прилично добар учинак који захтева неке додатне после ТЛЦ - ироничан некако на неки начин, али хеј, то није проблем за љубитеље видео бокех. Идите на линкове испод за неке дубинске анализе и хода кроз пре него што оставите мало удубљење на ваш банковни рачун.

Прочитајте - Дигитална фотографија преглед
Прочитајте - Фотографија блог
Прочитајте - Камера лабораторије
Прочитајте - Дигитални фотоапарати страницу са ресурсима
Прочитајте - Хајдемо дигитални

Панасониц Лумик ДМЦ-ГХ2 преглед преглед: импресивним видео снимање, мутне фотографије првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 16:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар