понеделник, 28 март 2011 г.

ВСЈ: Гоогле тимова са МастерЦард и Цитигроуп за плаћање НФЦ, као и датотеке патента апликација

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/google-teams-with-mastercard-and-citigroup-for-nfc-payment-demo/:
Још од Некус С и диван мало НФЦ- чип нађе на тржишту, дошло је до спекулација да ел Гоог планира поход у Мобиле Паимент арени тренутно заузимају попут пуњења било где . Сада изгледа као да план може бити у виши степен, јер је Валл Стреет Јоурнал извештава да Гоогле тајно партнерство са МастерЦард и Цитигроуп да тестирате управо такав систем. Према публикацији, рани демо паровима "један тренутни модел и многе цомпинг модели Андроид телефонима" са постојећим Цитигроуп-спонзорисане кредитних и дебитних картица, и користи телефоне "НФЦ чипова са онима ВериФоне читаоцима смо недавно чули.

Шта више, недавно објављене патентне пријаве из екипе у граду Маунтин Вју можда наговештавају софтвера иза таквих ствари. Апликација описује услугу која поставља Гоогле као треће стране брокера који добије корпу за куповину Инфо купаца наручивање преко уређаја (укључујући и оне од мобилних сорте), им омогућава да изаберете испоруке и друге опције, и пружа укупан би трошкови. Онда прикупља плаћање, координира пошиљке, и прослеђује информације како би се продавац да заврши трансакцију. Дакле, компаније могу имати Гоогле поступа са свим својим потребама за плаћање узимајући у замену за добијање Снеак Пеек на оно што људи купују - нешто што је ВСЈ ​​извори кажу да може бити саставни део тестирања подешавања Гоогле сада - за разлику од трећих страна услуге, као што је ПаиПал, да само добију и размену информација са трговцима уплате. Изгледа Алма Вхиттен (Гоогле-ов директор приватности) је њен рад исећи за њу ассуагинг забринутост такав систем ће неминовно створити у све приватност оријентисани становниства .

ВСЈ: Гоогле тимова са МастерЦард и Цитигроуп за плаћање НФЦ, као и датотеке патента апликација првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 23:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БНЕТ | Соурце Уалл Стреет Јоурнал , УСПТО

Няма коментари:

Публикуване на коментар