понеделник, 28 март 2011 г.

Варнер Брос проширује Посудба преко Фацебоок са још пет наслова високог профила

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/warner-bros-expands-movie-rentals-via-facebook-with-five-more-h/:
После потапањем пете у водама са Мрачни витез , са почетком вечерас Ворнер нуди још пет филмова за стреаминг на Фејсбук укључујући и Хари Потер и камен мудрости, Хари Потер и Дворана тајни, оснивања, Живот Она Ми Је Рекла и Јоги медвед . Договор ремеаинс исте, са Сједињеним Државама гледаоци моћи да плати за 48-часовни гледање прозор одмах у Фацебоок кредити уживати у њима Флик са свим функцијама на страници, и пауза / наставите везана за његов налог на сајту. Чак и са повећањем броја филм наслова, укључујући недавне оне попут Јоги медвед који само је дебитовао прошле недеље , тешко је видети било коју услугу ВОД озбиљно оспорава тренутног видео изнајмљивање актуелна власт као што су иТунес и Нетфликс, посебно онај који нуди само СД Изнајмљивање видљива на ПЦ . Оно што нуди је, међутим, брз начин за Ворнер да уновчите значајне Фејсбук заједницама широм популарне филмове , који може бити довољно да овај програм расте у догледној будућности. У сваком случају, стране треба живети са почетком у 1 сат после поноћи, погледајте саопштење за штампу, након паузе, ако вам је потребно више детаља.

Наставити читање Варнер Брос шири Посудба преко Фацебоок са још пет наслова високог профила

Варнер Брос проширује Посудба преко Фацебоок са још пет високог профила наслова првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 00:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар