понеделник, 28 март 2011 г.

Укључен: приручника Полиглот

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/switched-on-the-playbook-polyglot/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.

Када је Аппле иПад , имала је већ натуцање независних апликација, али компанија нагласио своје. Као и Аппле иПхоне Софтвер СВП Скот Форсталл наводи у иПад увођењу видео "Ми смо гледали у уређај и одлучили смо: хајде редизајн све Хајде редизајн, реимагине и поново свака апликација из темеља посебно за иПад.."

Упоредите то стратегија запослени од стране компаније РИМ, креатори предстојеће БлацкБерри приручника таблета. Годину дана после дебија иПад је, Аппле је почетак у апликацијама показала страховито предност против навале шкриљевца најавио својим конкурентима у смарт телефона свету. Неки су одлучили да резу на Андроид и постигну компатибилност уназад са преко 200.000 постојећих смарт телефон апликација. ХП са својим тоуцхпад, ће свој круг вагона рачунара и штампача око вебОС платформи. Међутим, најава ове недеље да је РИМ-а, такође, ће подржати андроид апликације говори много о томе како фирма види своју позицију у ратовима таблета.

Наставити читање укључен: приручника Полиглот

Укључен: приручника Полиглот првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 20:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар