понеделник, 28 март 2011 г.

Амазон.цом вам омогућава да играте са андроид виртуелну машину, покушајте апликације пре него што их купите

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/amazon-com-lets-you-play-with-an-android-virtual-machine-try-ap/:
Када Амазон АппСторе избацио прошле недеље , ми смо прећутале један детаљ који само изгледа уредно. Данас, ми смо склони да кажемо да може Тест Дриве бити најзначајнији део најаве Амазон тог дана. У суштини, Тест Дриве омогућава корисницима да САД Аппс за спина компаније Амазон.цом, са свим комфором да њихова покушао-и-прави веб читача радног окружења доноси - али уместо да седе Иоу Довн са флеш прототип од цца , Амазон вам даје укус бона фиде цлоуд рачунарства са андроид виртуелну машину.

Другим речима, оно што гледате у снимку горе није само један програм, али је цео виртуелни андроид смартпхоне уређај са радним миш контроле, где можете не само да испробам папир хитнути, али га избришете, Претражити кроз Фото галерија уређаја, слушајте неколико нумера, или чак сурфовање интернетом из радног Андроид претраживач - као што тешко да може бити без тастатуре. Амазон објашњава:
Кликом на "сада Тест вожња" дугме покреће копију ове апликације на Амазон Еластиц Цомпуте Цлоуд (ЕЦ2), веб сервис који пружа на захтев израчунати капацитет у облаку за програмере. Када кликнете на симулираном телефон помоћу миша, шаљемо те улаза преко Интернета апликацију покренуту на Амазон ЕЦ2 - баш као и ваш мобилни уређај ће послати прста додирните на цца. Наши сервери затим послати видео и аудио излаз из апликације назад на рачунар. Све ово се дешава у реалном времену, омогућавајући вам да истражите могућности апликације као да је покренут на вашем мобилном уређају.
Данас, Амазон Тест Дриве је у основи само Гаикаи за мобилне телефоне - Његова сврха је само да прода апликације, ништа више. Али замислите ово сек: Шта ако бисте могли да приступите својим подацима смарт телефона, уместо шкриљца углавном празне да је Амазон обезбеђује овде?

[Хвала, Рајан]

Амазон.цом вам омогућава да играте са андроид виртуелну машину, покушајте апликације пре него што их купују првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 18:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар