петък, 4 февруари 2011 г.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до електронни пощи и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Дизайнер Tweets египетски бунтове Благодарение на новата си линия Coming Out

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H5m4mtYT_O0/Designer-Tweets-Egyptian-Riots-Due-to-His-New-Line-Coming-Out:
Известни дизайнер на обувки Кенет Коул пъхна приказно обути крак в устата си от туитва "Милиони са в скандал в # Кайро. Слух е, че те чух нашата нова колекция пролет вече е достъпен онлайн ..." След скандал от хора, които не мисля, че революцията шеги са смешни, той направи следното чуруликане: "ние не бяхме възнамерява да направи оглед на сериозността на ситуацията Ние разбираме чувствителността на този исторически момент.."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


DoD води в Федералният ползване Източник

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9DEvpf5cSRI/DoD-Leads-In-Federal-Open-Source-Usage:
GMGruman пише "Нова отворена карта технологии Докладът показва, че само една трета от федералните агенции се къса степен на отворен код употреба и средства, с Министерството на отбраната начело. Савио Rodrigues обяснява това, което и двете правителството и бизнеса да се поучат от отваряне на отбраната на източник на сила. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Hotmail обяви за еднократна имейл адреси, тези с еднократна персони се радват

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/hotmail-announces-disposable-e-mail-addresses-those-with-dispos/:
Hotmail обяви за еднократна имейл адреси, тролове с еднократна персони rejoyce
Това е 3:27 ч. и нещо не е наред в интернет. Просто трябва да се откъснете, че блогър наркоман нов, но не искам всички омразни отговори от страна на Kool-Aid поилки ще ценното си Hotmail сметка, която съдържа само собственото си име и година на раждане - плюс цип и кодовете на областта също. Какво ще направите? Вие пробвате Hotmail псевдоними, които ви позволяват да създадете няколко "еднократна употреба" е-поща, че всички филтър обратно към основната си един. Това е нещо, което можете да направите на Yahoo, но там ще трябва да плащат допълнително за услугата плюс "и", а Gmail ще ви позволи да създават уникални адреси също има можете да добавите допълнителен текст в съществуващия си дръжка. Тук сте вкъщи безплатно да се създаде нещо, което искам. Може предлагаме GasPoweredLoverEVsSuck3915@hotmail.com?

Hotmail обяви за еднократна употреба адреси Е, тези с еднократна персони се радвам първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 14:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник Windows Live Hotmail | Изпрати | Коментари

Nissan осигурява 190 листа електромобилите да-а-кар компании в Япония, преди orderers все още се няма

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/nissan-delivers-190-leaf-evs-to-rental-companies-in-japan-pre-o/:
Nissan Leaf delievers 190 електромобили за наем на компании в Япония, преди orderers все още се няма
Ако все още чакат на вашия Nissan Leaf предварителна заявка приплъзване да дава плодове , не сте сами. Но знам, че може да бъде в състояние най-накрая да отида и да наема едно от нещата - ако живеете в Япония (или съответния международен лиценз шофьори и готовност за пътуване). Nissan просто доставени 190 от горещо-желаните люкове да-а-кар компании в неговата страна и докато Hertz планира да предложи на нещата около тези части, ние не виждаме на разположение за резервации все още. Има няколко прекрасни средни налични алтернативи, все пак, ако нямате нищо против бяла боя, Velour интериор и газ захранва двигатели.

Nissan осигурява 190 листа електромобилите да-а-кар компании в Япония, преди orderers все още се никой първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 15:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ElectricCarsReport | Изпрати | Коментари

Google показва Фрагменти API за Android 3.0

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/google-shows-off-fragments-api-for-android-3-0/:
Като продължение на своя Android събитие в сряда, Google ни дава един по-задълбочен поглед към Фрагменти API пчелна пита е: инструмент за цел да направи разработчик работни потоци по-голяма гъвкавост. Както подсказва името, фрагменти са по-малки парчета от по-голямата загадка на потребителския интерфейс, което ви позволява самостоятелно да контрол и повторно използване на някои аспекти на иск в тяхната собствена модулна пространство. Тези модули, както и прозорците, които са били преди тях, са също така за цел да направи прехода от различни размери на екрана (таблетка в телефона, например), проста и функционална. Имаме един поглед на новия API на Google в действие с демонстрация на новата таблетка приложение на CNN, и въпреки всичко, и най-грубо реалистичен естетика, тя изглежда като една лесна навигация интерфейс. Докато пчелна пита в момента е една таблетка само за операционната система, Matias Duarte намекна силно, че в крайна сметка ще го направи за телефони, и наистина, снимки на екрани от фрагменти в употреба са всички подозрително телефон по размер. Нещо повече, Google възнамерява да Фрагменти на по-старите версии Android чрез статично библиотека - няма график, но планът е да се отиде още през Android 1.6. Сега това е Android фрагментацията може да получите след себе си.

Google показва Фрагменти API за Android 3.0 първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари 2011 г. 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android Разработчици | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Microsoft ролки актуализация копирате и поставяте в Windows 7 Телефон фирми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/microsoft-rolls-out-copy-and-paste-update-to-windows-phone-7-dev/:
Все още не се знае публично съобщение, но Microsoft вече е най-накрая на последно място поради Windows 7 Телефон разработчиците на дългоочаквания подарък на копиране и поставяне . Тази дума идва директно от директор на Microsoft за разработчици отношения, Bandon Уотсън, който потвърди излизането днес на PPCGeeks подкаст снощи, а също така обяви, че Windows Phone разработчици софтуер е на път да премине от един милион изтегляния марка. В допълнение, за да копирате и поставяте, новата актуализация също включва редица подобрения, които обещават да се ускори стартирането пъти приложение - тук е надеждата за освобождаване е и знак, че Microsoft е на път да се ускори въвеждането на Windows 7 Телефон потребители .

Microsoft ролки и поставяне на актуализация копие на Windows 7 Телефон разработчиците първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти Февруари 2011 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник PPCGeeks , Microsoft | Изпрати | Коментари

Предупреждение за сигурността През уеб-базирани Android Market

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SSdBqWDXxn0/Security-Warning-Over-Web-Based-Android-Market:
Анонимен читател пише "Секюрити изследовател Ваня Svajcer е предупреждение, че кибер-престъпниците могат да бъдат особено заинтересовани в кражба на Google пълномощията, след откриването на начин за инсталиране на приложения на Android смартфони с липса на взаимодействие се изисква от собственика на телефона. Новата уеб-базирана Android Market извлича детайлите на Android устройства регистрирани на адреса на Google, и автоматично да инсталира софтуера на свързаните с тях смартфоните, без взаимодействие с потребителя се изисква от самия телефон Svajcer обобщава:.. Google трябва да направи промени в отдалечени механизъм инсталация, колкото е възможно по-скоро като минимум , диалогов прозорец да се показва на приемащото устройство, така че потребителят трябва лично да се приеме заявлението, който се инсталира. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Sony Ericsson Xperia Arc срещу LG Optimus 2X ... бой!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/sony-ericsson-xperia-arc-vs-lg-optimus-2x-fight/:
Android е нашето бъдеще, Stat mavens всички са съгласни , но и за всички с бързия си растеж, Google, операционна система продължава да страда от недостиг на челната диференциация. Това отчасти е до LG и Sony - две от най-големите телефон създателите света - разходите по-голямата част на 2010 г. гледане на битката за надмощие Android отстрани (на X10 самия дисквалифициран, когато обяви че нито той, нито знае какво се грижи Froyo е). 2011 може да бъде само в годината на обратното изкупуване и за двете, обаче, тъй като LG скоро ще атакува европейския пазар с два наистина желателно и мощен Android смартфони в Optimus 2X и Черно , а Sony Ericsson е добре пропускам портфолио от нови Xperias включва Arc , Нео и играят , всеки един от тях идват с предварително инсталирани пищен. Ние сме обвити ни пръст около един чифт от тези високи надежда устройства, едно от всеки производител, заснет и живите съзнание от тях сб един до друг.

Смирено твърдят, че Xperia Arc изглежда и се чувства много по-рафинирани, отколкото наистина добре проектирани Optimus на LG 2X. кривината на дъгата сериозно прави чувствам като най-тънкия телефон, който някога сме манипулирани и теглото му е драматично, неоснователно е минимално. Друга забележка на внос е, че 2 пъти се предлага с 4-инчов екран има предвид, че Arc предлага по-щедри 4.2-инчов дисплей, но техните размери са почти идентични. В крайна сметка, ние бихме едва ли възражение като единият в джоба си, но Arc го победи за нас от гледна точка на естетически обжалване. Разбира се, Optimus 2X крие двуядрени Tegra 2 сърдечна дейност в рамките на, това не е всичко изглежда, че в случая на този ръце "за сравнение, това е вид. Очаквайте нашето пълно преразглеждане на телефон на LG в близките дни, а Sony Ericsson Xperia обещава дъга ще кацне в Европа до края на март. Можете да видите няколко от похот-достоен криви в галерията по-долу и ние имаме видео сравнението на двата нови Android за вас след почивката, както добре.

Пациенти в напреднала възраст Япония Помощници Никс Робот

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sUna7tloMa8/Japans-Elderly-Nix-Robot-Helpers:
SteeldrivingJon пише с този цитат от една история на Би Би Си: "В Япония, роботи са приятелски настроени помощници, а не унищожители Така че, когато те се присъединят към работната ръка, както правят често в заводите, понякога те са посрещнати от първия си ден с религиозни церемонии Шинто. . Но дали болните и възрастните хора ще са посрещнем в робот-подобни технологии в домовете си е въпрос, който сега притеснява японска индустрия грижи, които се борят с огромен недостиг на работна ръка. помогне автоматизирана система в дома и болници, смятат, че някои от тях, може да да се отговори. бързо застаряващото първия свят е също отделя специално внимание на флирт на Япония с автоматизирано обслужване. ... най-големите робот машина на страната, Tmsuk, създаден за цял живот като един-метрови робот преди шест години, но се е борил да Намери заинтересовани клиенти. остойностяване на хладно $ 100,000 на парче, за отдаване под наем програмата беше отложен наскоро, тъй като на "не отговарят на изискванията на потребителите и отлагане на пациентите в болниците." Искаме хората се грижат за нас, а не машини, беше един отговор. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 в поп

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 в поп
В скромен отключите екрана получава все по красиви и Nokia Bubbles е един от fanciest сме виждали още. Като разнообразие на резервни части екрани за заключване ви дава възможност да контролирате своята медия плеър или отправи покани още преди да отключите телефона си, но го прави по интересен начин. Просто вземете балон за това, което искаш и да го пуснете на това, което искате да направите. А просто отключване води плъзнете ключ към ключалката, а ако имате пропуснато обаждане може да хванете балон на това лице и го плъзнете в телефона, за да им се обадя веднага. Вземете балон музика да отидат направо на музикалния плеър и, добре, вие получавате картина. Добре, така че не е чак толкова много забавно като игра Пъзел Bobble, но е все така малко по-полезни. Проверете го във видеото по-долу, или да отидете напред и да го изтеглите, ако сте на Symbian .

[Благодаря, pyry]

Продължи четене Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 в поп

Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 си в поп първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари 2011 година 13:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nokia Beta Labs | Изпрати | Коментари

ASUS председател Jonney Shih обещания "тайно оръжие" за съперник IPAD 2, disses 3DTVs

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/asus-chairman-jonney-shih-promises-secret-weapon-to-rival-ipad/:
Jonney Shih никога не е бил един да отстъпи от позицията си на нещо, а в последните седне-надолу с IDG News Service, председателят ASUS доставени доста къса на стойност над poring. Като за начало, той играе нагоре (и след това омаловажи) "тайно оръжие", която вероятно ще се конкурира с IPAD 2, но няма да стигне дотам, че да потвърди, че каза оръжие всъщност ще бъде една плоча. Неговият отговор на любопитни? "Мисля, че най-добре е да не кажа и сега. Ще трябва да изчакаме до старта." Той отбеляза също, че персоналните компютри облак е на път да бум, и не остава много надежда за харесва на WebOS и QNX - той твърди, че има място само за три OS лагери за победа, и тези три слота вече са заети с Windows, Android и IOS. И накрая, той се възползва от възможността да хвърля вода на 3DTV вести, отбелязвайки, че той "не смята, че ще има предимство." Той е оставил отворена възможността за очила без опции в джобните компютри за успех, но след това, че е безопасно да се каже, че не е много на 3D адвокат. Хит на източник връзка за пълното слаб, но не отиват да копаят допълнителни подробности за IPAD си два убиец - нещо, което ни казва, ще бъде крайно разочаровани.

ASUS председател Jonney Shih обещания "тайно оръжие" за съперник IPAD 2, disses 3DTVs първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти фев, 2011 12:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Computer World | Изпрати | Коментари

Motorola дразни недвижими Xoom Супербоул реклама: Джордж Оруел, цветя, iPhone, използващи автомати в бели качулки всички участващи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/motorola-teases-the-real-xoom-super-bowl-ad-george-orwell-flow/:
Ние вече си имаме дразни от това, но се оказва, че първата закачка - което, нека да бъда честен, не са имали най-високата стойност на продукцията - е строго закачка. Сега, на Motorola ни изпрати един фрагмент от реална търговска те ще се дебютира по време на Супер Боул в неделя, и тя има почти всичко, което очаквате: красив мъж с цветя четене 1984 г. относно Xoom , бели слушалки, и хиляди на емоции безпилотни летателни апарати "ползващи" си Apple продукти. Цялата работа е очевидно силен удар на Apple, като ги одобрява много homogeny тя води война срещу в Ридли Скот, насочени Супербоул реклама за гърба Macintosh през 1984 г., и ние подозирате, че добри хора ще имат няколко много силни мнения за нея. Следвайте почивка за първите 15 секунди от реклама.

Продължавам четене Motorola дразни недвижими Xoom Супербоул реклама: Джордж Оруел, цветя, iPhone, използващи автомати в бели качулки всички участващи

Motorola дразни недвижими Xoom Супербоул реклама: Джордж Оруел, цветя, iPhone, използващи автомати в бели качулки всички заинтересовани първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари 2011 12:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

От следващо поколение банков Malware окаже След Зевс

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wsVCy0mVl9g/Next-Generation-Banking-Malware-Emerges-After-Zeus:
Batblue пише "The слуховете комбинация от две парчета на модерни онлайн банкиране зловреден софтуер изглежда е напълно в ход след няколко месеца на спекулации. Това, което изглежда като бета версия на парчето на зловреден софтуер, който е бита на Зевс и SpyEye в момента е в обращение, макар и само между няколко човека, каза Авив Raff, главен технически директор и съосновател на Seculert. Seculert е публикувал снимки на екрана на новия зловреден софтуер, който има две версии на контролния панел се използва за управление на заразените компютри. Една от тези контролни панели приличат един на Зевс , а другата наподобява в SpyEye. И двата контролни панели са свързани към една и съща обратно в края командване и контрол сървър, каза той. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.