петък, 4 февруари 2011 г.

ASUS председател Jonney Shih обещания "тайно оръжие" за съперник IPAD 2, disses 3DTVs

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/asus-chairman-jonney-shih-promises-secret-weapon-to-rival-ipad/:
Jonney Shih никога не е бил един да отстъпи от позицията си на нещо, а в последните седне-надолу с IDG News Service, председателят ASUS доставени доста къса на стойност над poring. Като за начало, той играе нагоре (и след това омаловажи) "тайно оръжие", която вероятно ще се конкурира с IPAD 2, но няма да стигне дотам, че да потвърди, че каза оръжие всъщност ще бъде една плоча. Неговият отговор на любопитни? "Мисля, че най-добре е да не кажа и сега. Ще трябва да изчакаме до старта." Той отбеляза също, че персоналните компютри облак е на път да бум, и не остава много надежда за харесва на WebOS и QNX - той твърди, че има място само за три OS лагери за победа, и тези три слота вече са заети с Windows, Android и IOS. И накрая, той се възползва от възможността да хвърля вода на 3DTV вести, отбелязвайки, че той "не смята, че ще има предимство." Той е оставил отворена възможността за очила без опции в джобните компютри за успех, но след това, че е безопасно да се каже, че не е много на 3D адвокат. Хит на източник връзка за пълното слаб, но не отиват да копаят допълнителни подробности за IPAD си два убиец - нещо, което ни казва, ще бъде крайно разочаровани.

ASUS председател Jonney Shih обещания "тайно оръжие" за съперник IPAD 2, disses 3DTVs първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти фев, 2011 12:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Computer World | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар