петък, 4 февруари 2011 г.

Verizon почивки първия ден продажби рекорд с iPhone 4 предварителни поръчки - само два часа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/verizon-breaks-first-day-sales-record-with-iphone-4-pre-orders/:
Отне Verizon само два часа след като на iPhone 4 на разположение за предварителна заявка да се прекъсне си рекорд за първите продажби ден на едно единствено устройство. Това е въпреки факта, че това само отворени предварителни поръчки на собствените си абонати, и то в мрака на нощта. За да бъде ясно, между 3 ч. и 5 ч. вчера сутринта, все повече хора се осъжда на iPhone 4 от Verizon е в състояние да получите чрез врати на всички цял ден продукт стартира. Се очаква, че превозвачът не е направил труда да включват действително броя на устройствата, подредени, но ако се съди по сървър въпроси беше като веднага след извършването на телефона на разположение и последващото изключване на предварително предварителни поръчки, ще отида напред и предполагам че е "много".

Продължавам четене Verizon почивки първия ден продажби рекорд с iPhone 4 предварителни поръчки - само два часа

Verizon почивки първия ден продажби рекорд с iPhone 4 предварителни поръчки - само два часа първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти Февруари 2011 год. 08:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар