петък, 4 февруари 2011 г.

Nokia, Microsoft обяви партньорството следващата седмица, е възможно да включва Windows 7 Телефон?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-microsoft-announcing-partnership-next-week-possibly-invo/:
В Nokia излиза на капиталовите пазари ден следващия петък - събитие, когато дружеството е исторически представи интересни неща и предприе важни инициативи - слухове, отново се разклащане, че те ще се обяви значителна промяна платформа под формата на конкурент . И двете Android и Windows Mobile са дошли по-рано, на няколко пъти, благодарение в немалка степен на факта, че Nokia е имала външен вид на своите предене платформа колело на гърба на S60 и Maemo за далеч, далеч твърде дълго, но така досега нищо не се е реализирала. Този път, той каза, че "Майкрософт" ще бъде партньор обяви на 11 - и въпреки, че е усвояването на Nokia на Windows 7 Телефон би било очевидно стратегическа промяна, това е важно да се отбележи, че тези компании са всъщност партнира преди с доста тривиални последици за пазар, то е напълно възможно те могат да бъдат ramping се да го направя отново, споделяне на приложения и услуги между Windows 7 Телефон и S60 / MeeGo . Ние се съмнявам, но това е в сферата на разума.

Но обръщат внимание обратно към съществена промяна на платформа, има няколко фактора, които се добавя малко по-голямо доверие на слуховете този път. Първо, на слон в стаята: наскоро назначения главен изпълнителен директор Стивън Елоп идва от Microsoft в добри отношения и ясно е дадено маршируване поръчки да се вземат Nokia по един нов, по-печеливши посока на Symbian Foundation е изкормване се случи на часовник Елоп, например , а той само намекна преди няколко дни, че се присъединява към съществуващите екосистема може да има смисъл . По-важното обаче е, ние имаме надежден източник на нашите собствени, които сега казват, че вълната се превърна и изглежда, че това се случва на капиталовите пазари ден - и че един от съществуващите платформи на Nokia ще бъде премахнато, като пряк резултат. Трудно е да изберете кой, че ще бъде: S60, въпреки че страшно остарял, все още е невероятно популярен в Европа и развиващите се пазари, като същевременно MeeGo е технически обещаващо, но все още не е някакво влияние на пазара, каквато. На Flipside, отбеляза Microsoft коментатор Мери Джо Фоли не поставя много запасите в този последния кръг от слухове.

Така че, тук е въпросът: може да се превърне в нов Nokia Samsung, LG, или HTC, Спортни си надежди и мечти на своите пържоли като производителя на хардуера сам? Исторически, Nokia е определена като много (ако не и повече), което се платформи, отколкото от неговия хардуер, който няма възможност Samsung за край до край в къща извор. Независимо от това, което се случва след петък, това всички трябва да направят за един много интересен MWC наистина.

Nokia, Microsoft обяви партньорството следващата седмица, е възможно да включва Windows 7 Телефон? първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 12:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ню Йорк Таймс " , @ maryjofoley (Twitter) | Email този |

Няма коментари:

Публикуване на коментар