петък, 4 февруари 2011 г.

Тексас студент изпраща роботи на училище, на негово място, не може да го получи да си върши домашна работа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/texas-student-sends-robot-to-school-in-his-place-cant-get-it-t/:
Може да се наложи напоследък TelePresence роботи играе за смях на Теория за Големия взрив, но те също са доста практически цели, както и гимназията студент Линдън Baty от Нокс Сити, Тексас в момента ползва една на особено голям ефект. Той е с отслабена имунна система, която не му позволява ефективно да ходят на училище, така че той е с помощта на дистанционно контролирания VGO TelePresence "робот", който му позволява да се премине от клас в клас и да си взаимодействат с учители и други ученици използват нищо повече от лаптопа си и уеб камера у дома. В бот себе си е четири метра височина, самобалансиращо, и просто опаковки основен конферентна видео система се покрив, който позволява на оператора да си взаимодействат със средата - по $ 5000, тя също е значително по-евтини от тези в някои други подобни варианти . Както отбелязва науката популярни, обаче, това не е първият път, когато TelePresence бот е отишло на училище - ученик в Русия, страдащи от левкемия е и използването на подобен робот от септември миналата година като част от пилотен проект, от на робота дизайнери. Ръководителят на миналото на почивка за местните доклад новини от Тексас.

Продължавам четене Тексас студент изпраща роботи на училище, на негово място, не може да го получи да си върши домашна работа

Тексас студент изпраща роботи на училище, на негово място, не мога да го да си свърши домашната работа първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 год. 19:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник TexomasHomepage.com | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар