петък, 4 февруари 2011 г.

Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 в поп

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 в поп
В скромен отключите екрана получава все по красиви и Nokia Bubbles е един от fanciest сме виждали още. Като разнообразие на резервни части екрани за заключване ви дава възможност да контролирате своята медия плеър или отправи покани още преди да отключите телефона си, но го прави по интересен начин. Просто вземете балон за това, което искаш и да го пуснете на това, което искате да направите. А просто отключване води плъзнете ключ към ключалката, а ако имате пропуснато обаждане може да хванете балон на това лице и го плъзнете в телефона, за да им се обадя веднага. Вземете балон музика да отидат направо на музикалния плеър и, добре, вие получавате картина. Добре, така че не е чак толкова много забавно като игра Пъзел Bobble, но е все така малко по-полезни. Проверете го във видеото по-долу, или да отидете напред и да го изтеглите, ако сте на Symbian .

[Благодаря, pyry]

Продължи четене Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 в поп

Nokia Bubbles ви позволява да отключите интелигентно N8 си в поп първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари 2011 година 13:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nokia Beta Labs | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар