петък, 4 февруари 2011 г.

Техническа индустрия света най-надежден, става ясно от ново проучване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/tech-industry-is-worlds-most-trustworthy-says-new-survey/:
На кого имате доверие, да "правя това, което е право?" Вашият отговор на този въпрос ще зависи от това как го тълкува, че не мисля, че има твърде много възможности за неясноти с най-новите резултати от 11-годишен Еделман Тръст проучването Барометър. Той показва тек индустрията ясно 10% преди началото на останалата част от света на бизнеса по отношение на надеждността, с представители на автомобилната (друг любимец на нашата ) и телекомуникации ( наистина? ) следните сектори на второ и трето място. Резултатите са от избирателни на 5075 "информирани" членовете на обществото от 23 държави. Считаме всички дружества, участващи в подготовката на дейността на chipmaking толкова уважавани трябва да си потупване по гърба - освен ако имената им са Motorola , Samsung и Sony Ericsson , момчета "провали тези с актуализации Android наистина не са допринесли за доверието си индустрия.

Техническа индустрия света най-надежден, става ясно от ново проучване първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари 2011 година 09:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SkiddMark , The Car връзка , Autoblog | източник Еделман | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар