петък, 4 февруари 2011 г.

Следващото поколение Ford GT суперавтомобил да бъде хибрид, все още претегля £ 500 по-малко от предшественика?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/next-gen-ford-gt-supercar-to-be-a-hybrid-still-weigh-500lbs-les/:
Следващото поколение Ford GT суперавтомобил да бъде хибрид, все още претегля £ 500 по-малко от предшественика?
Ford е GT се върна към живота в средата на 2000 г. да се даде на марката много по-необходими ореол колата и отново да запаля огъня на тези, които гледах GT40 побеждавам на Ферари в Льо Ман в края на 60-те. Тя не живеят дълго, но слуховете за повторното си възкресение, са все по-силна. Последни идва с любезното съдействие на Auto Express, което показва, това поколение GT ще тежи точно около £ 3000 - масивна 500-лек от своя предшественик въпреки този нов модел предполага опаковане хибридна система. Той ще предложи и турбо V8 в двойка с електрически двигател управление на предните колела, а не за разлика от настройката на Porsche 918 RSR и улица текущи версия, 918 Spyder . Ако тези слухове се окажат верни, че ще удари, които са насочени, благодарение на изцяло алуминиево шаси, композитни панели и агресивна диета.

Следващото поколение Ford GT суперавтомобил да бъде хибрид, все още претегля £ 500 по-малко от предшественика? първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 04:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog | източник Auto Express | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар