петък, 4 февруари 2011 г.

Verizon 4G LTE може да предложи $ 30 неограничен план за данни, ако имате късмет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/verizon-4g-lte-might-offer-30-unlimited-data-plan-if-youre-lu/:
Мобилният мелница слух е гъмжащ за Verizon е потенциал се отдръпват от неограничен планове данни за дълго време насам, но не сме пускането на слухове, да си почине. Всъщност, ние сме само разпалват пламъците - според хора в Droid живот, Фурията е $ 30 неограничени данни план може би е към 4G LTE. сайта на източници посочват, че това може да означава $ 30 плюс $ 15 за 4G данни, както и че ценовите структури има вероятност да се промени като LTE правомощия образ на индийският вожд Вишну напред. Като се има предвид първата Verizon 4G телефони дори не стигнал до пазара все още, неограничен данни може да се наоколо за някого, който да дойде ... след това отново, може да не - просто не обичам спекулации?

Verizon 4G LTE може да предложи $ 30 неограничен план за данни, ако имате късмет първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 19:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Droid Life | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар