петък, 4 февруари 2011 г.

Microsoft ролки актуализация копирате и поставяте в Windows 7 Телефон фирми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/microsoft-rolls-out-copy-and-paste-update-to-windows-phone-7-dev/:
Все още не се знае публично съобщение, но Microsoft вече е най-накрая на последно място поради Windows 7 Телефон разработчиците на дългоочаквания подарък на копиране и поставяне . Тази дума идва директно от директор на Microsoft за разработчици отношения, Bandon Уотсън, който потвърди излизането днес на PPCGeeks подкаст снощи, а също така обяви, че Windows Phone разработчици софтуер е на път да премине от един милион изтегляния марка. В допълнение, за да копирате и поставяте, новата актуализация също включва редица подобрения, които обещават да се ускори стартирането пъти приложение - тук е надеждата за освобождаване е и знак, че Microsoft е на път да се ускори въвеждането на Windows 7 Телефон потребители .

Microsoft ролки и поставяне на актуализация копие на Windows 7 Телефон разработчиците първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти Февруари 2011 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник PPCGeeks , Microsoft | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар