петък, 4 февруари 2011 г.

Постъпващ XT няма да се Android 2.1 ъпгрейд, Motorola е думата толкова добър, колкото мръсотия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/cliq-xt-wont-get-android-2-1-upgrade-motorolas-word-as-good-a/:
Моторола висеше един Android 2.1 ъпгрейд пред XT потребители Постъпващ за това, което изглежда като завинаги - сега е приберете на стръв за неопределено време. В изявление, разпространено тази сутрин, компанията заяви, че въпреки месеца на строги тестове, телефонът ще остане на Android 1.5. Ние за първи път чух обещанието на актуализация през юни миналата година, но Motorola бързо отмятат . През ноември предшественика си имам един ъпгрейд , но Постъпващ XT остана висящ. След това през декември, компанията обяви забавяне , позовавайки се на "допълнителни тестове", и когато тези прегледи не успя да даде плод, той просто се отказах. Сега Постъпващ XT потребители са заседнали с телефон за неопределено време спортните една операционна система, която е три стъпки зад най актуална конкуренцията, и за съжаление, това е всичко, което пише - Motorola не дава признаци да упражняват друга ъпгрейд в скоро време. И това, приятели, е вашата реплика да вземете телефона , направени от HTC и е разположен на Verizon Wireless .

[Благодаря ти, Джош]

Постъпващ XT няма да се Android 2.1 ъпгрейд, е думата Motorola толкова добър, колкото мръсотия първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти 2, 2011 18:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Motorola | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар