петък, 4 февруари 2011 г.

Каз Хирай на Sony обсъжда NGP стратегия, дълголетие, очакванията (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/sonys-kaz-hirai-discusses-ngp-strategy-longevity-expectations/:
Защо е NGP обяви толкова далеч напред от старта си? Колко време Sony очаква NGP да царува, преди да обновите е необходимо? Как ще се отрази на NGP върху върховенството на Nintendo в мобилните игри? Всеки един от тези въпроси е бил обработван от главния Каз Хирай Sony Computer Entertainment е във видео интервю можете да очната ябълка след почивката. В случай, че искате текстов вариант на отговорите му, Каз казва наследник PSP беше открита рано, за да се позволи на Sony да съберете възможно най-много разработчици трети на борда е възможно (което е много по-лесно, когато не е нужно да се притеснявате за тях изтича на хардуера на Engadget), новата мобилна конзола на живот трябва да бъде не по-малко от това, което сме дошли да се очаква от дома на Sony конзоли (така поне четири или пет години), и оръжия на Sony за атакуване на господстващо положение на Nintendo ще бъде молитва за интегрирани сензори и възможности за свързване на разположение на NGP е. Kaz е внимателно да се отбележи, че Sony е само с цел подобряване на текущите инсталирате база на PSP-то, но подозираме, неофициални амбиции на Sony са много по-високи от това.

Продължавам четене на Sony Каз Хирай обсъжда NGP стратегия, дълголетие, очакванията (видео)

Каз Хирай на Sony обсъжда NGP стратегия, дълголетие, очакванията (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари, 2011 17:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PlayStation Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар