петък, 4 февруари 2011 г.

Saab избира UQM двигатели за своите 9.3 ePower EV, ще бъде дърворезба Алп twisties скоро

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/saab-chooses-uqm-motors-for-its-9-3-epower-ev-will-be-carving-a/:
Saab
Saab обяви, че работи върху изцяло електрически вариант на своя 9-3 вагона в края на миналата година, озвучаване го ePower. Сега научаваме какво го кара. Превозното средство ще бъде задвижван от 135kW UQM Technologies система PowerPhase, еквивалентен на 181hp, които ще задвижват колата на 60 през 8,5 секунди - не Huayra но доста весел за EV. Максималната скорост е 93 mph и на автомобила гама се очаква да бъде 200 km, или около 125 мили. Интересното е СААБ eschewing по-напреднали с водно охлаждане на батерията технологии, като тази в Volt и Model S , и става за въздушно охлаждане, дизайн, въпреки дори класически 93 от 50-те години е с водно охлаждане. Фирмата е посочила, това ще намали разходите и обещанията на батерията ще продължи да работи на пълна мощност дори и когато температурите паднат под-22F. Ще разберете скоро, тъй като началото на автомобили ще се появи по швейцарските пътища, по някое време през следващите месеци.

Продължавам четене Saab избира UQM двигатели за своите 3.9 ePower EV, ще бъде дърворезба Алп twisties скоро

Saab избира UQM двигатели за своите 9.3 ePower EV, ще бъде дърворезба Алп twisties скоро първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти 2, 2011 11:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PluginCars.com | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар