петък, 4 февруари 2011 г.

Вейл е Windows Home Server 2011, Drive Extender е официално мъртъв

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/vail-is-now-windows-home-server-2011-drive-extenders-officiall/:
Microsoft обяви, че месеца на художника, известна преди като Вейл - вече официално известна като Windows Home Server 2011 г. - бе отпадането Drive Extender функционалност. Въпреки, че ни дадоха надежда , че тази функция може да бъде възстановено, освобождаването кандидат на WHS2011 излезе да тестери днес ... ДАНС Drive Extender е с кола обединяване за глупаци "способности. На негово място, Microsoft е включила Преместване на папката съветника, че сигналите, които, когато нов твърд диск е добавен (за тези, които са били посетени от фея HDD без тяхното знание, без съмнение) и ви води през форматиране и разпределянето на новия си диск. Въпреки това, преградни размер е ограничен до 2TB, за да работи с функцията за сървър гръб, така че голяма колекция от изтръгнат Blu-лъчи, ще изисква истинска азбука на букви на устройства. Не всички новини са лоши все пак, тъй като Dev Team даде възможност за копиране на снимки в операционната система да се даде възможност на данни време, пътуващи в случай, че случайно изтриване на нещо. Ако това звучи добре за вас, хит на източника връзката по-долу и да се изтегли на.

Вейл е Windows Home Server 2011, Drive Extender е официално мъртъв първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 година 07:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MediaSmartServer.net | източник Microsoft | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар