петък, 4 февруари 2011 г.

Technocel е $ 70 PowerPak Duo батерията се удвоява на портове USB, кораби 01 04

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/technocels-powerpak-duo-battery-pack-doubles-up-on-usb-ports/:
първоначалния Technocel PowerPak (и батерията на басите) са били както от страна на нашия арсенал от приспособления, използвани в тазгодишното CES , и те се оказаха изключително полезни за изцеждане на сок до задънена MiFi или смартфон, без да се налага да остават вързани за електрически контакт. Както добре знаете, ние сме доста големи фенове на външни батерии, и изглежда, като че ли Technocel се е заела с една голяма забележка имах с първото поколение PowerPak. Дуото е по същество един и същи вид на Gizmo, но с много повече сексапил и двойни пристанищата. Това е един квадрат тухлен мощност с вътрешен 2500mAh литиево-йонна батерия (в сравнение с 1600mAh в по-ранната строителство), и вместо да се налага един и същи порт USB, този човек има две, още повече, това е далеч по-лесно да се погледне, и се казва, че предоставят допълнително до 7,5 часа време за разговори на средния телефон. Компанията също така хвърля в половин милион взаимозаменяеми съвети, които са съвместими с около 95 на сто от преносими устройства USB, и въз основа на думата директно от Technocel, тя ще влезе в продажба 01 Април за $ 69.99.

Technocel е 70 $ PowerPak Duo батерията се удвоява на портове USB, кораби 01 апр първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Февруари 2011 18:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Technocel | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар