сряда, 5 януари 2011 г.

Шведската фирма предлага Сити сгради на релси

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CIs5ZK2h57Y/story01.htm:
Lanxon пише "Шведска фирма архитектура, която излезе с план за въвеждане сгради през града по релси, спечели трета награда в конкурс за разработване на норвежки град Åndalsnes. Фирмата, Jagnafalt Милтън, предложи съществуващи и нови жп линии може да бъде построен за осигуряване на база за сградите, които биха могли да бъдат разположени различно в зависимост от сезона и от времето. Тя предложи проекти за релси с един и двойно-кей кабини, заедно с двуетажна апартамент, доклади Кабелен. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Доктор се ожени Доктор's Daughter, TARDIS експлодира

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ny1XXKQjPZs/story01.htm:
techmuse пише "В една истинска" Кой кой е на Doctor Who, 10 Доктор Дейвид Тенант ще се жени Грузия Moffett, дъщеря на 5 Доктор Питър Дейвисън, който играе дъщерята на доктора в епизод на Doctor Who. Освен, че дъщерята на доктора е клонинг на Доктора, което означава, че тя наистина е кой. Така че по-нова Доктор е по-стара омъжи дъщеря "доктор", който е клонинг на по-новите лекар, но само половината от ДНК-то на по-старите доктор ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




"Създаден за BlackBerry" Програмата е готова да се добавят още етикета, за да си ББ и цифрови аксесоари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/built-for-blackberry-program-is-ready-to-add-another-label-to/:
Виж за лого, казва RIM. Не гледайте на характерно BlackBerry форма случай, монтиране в автомобил, екран покровител, или кобур ... потърсете логото. Очевидно е, BlackBerry потребителите се борят с подбиране аксесоари за смартфоните си, така че RIM е решил да пусне на програма за лицензиране на специално удостоверение "Създаден за BlackBerry" периферни устройства. Case-капитан, Incipio, Speck и други производители вече са се регистрирали за този автентичен аксесоар програма и ще видите видео, натоварени с търговията говори след почивката обяснява синергични ползи, произтичащи от този бранш сътрудничество.

Продължи четене "Създаден за BlackBerry" Програмата е готова да се добавят още етикета, за да си ББ и цифрови аксесоари

"Създаден за BlackBerry" Програмата е готова да се добавят още етикета, за да си ББ и цифрови аксесоари първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари, 2011 година 13:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Boy Genius Report | източник Създаден за BlackBerry | Изпрати | Коментари

В Vyne ви дава възможност да носите вашия iPhone или лаптоп лампа, дали искате да е още за дебат

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/the-vyne-lets-you-wear-your-iphone-or-ipod-touch-whether-you-wa/:
Изглежда, че носите притурки е цялата ярост тези дни, а Vyne не е изключение. Колан-подобни гъвкави ленти от пластмаса с щипка на края за вашия лаптоп лампа или iPhone (въпреки че предполагам, че трябва да работи с всяко устройство, което има право размери), този продукт не е изцяло за разлика от Gorillapod. Не е дума по дата цена или съобщение, просто все още, но просто мисля за цялото внимание ще получите при използването на публично. Тогава пак, ръцете ти ще има възможност да го тона на други неща - като проверка на времето на вашия IPod Nano часовник .

В Vyne ви дава възможност да носите вашия iPhone или лаптоп лампа, дали искате да е още за дебат първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари, 2011 13:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

LG обяви супер тънък Optimus Черно с NOVA дисплей

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/lg-announces-optimus-black-with-nova-display/:
Той може вече да фитил си ръка, но LG вече има само намерила напълно официално с най-новите си флагман телефон с Android, на Optimus Black, който пакети на 4-инчов дисплей, който NOVA обещава да бъде както светло (700 нита) и енергийна ефективност. Нещо повече, въпреки че е само 9.2 мм тънък, телефонът също пакети 1500 ма батерия, която обещава цял ден на работа, а ще получите 2-мегапикселова камера отпред с лице в допълнение към една назад кръг, че ще направи пълна 1080p видео. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Развитие на ...

Продължавам четене LG обяви супер тънък Optimus Черно с NOVA дисплей

LG обяви супер тънък Optimus Черно с NOVA показване първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти Януари 2011 11:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Toshiba не се предава на нетбуци, официално обяви Mini NB305 и NB505

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/toshiba-doesnt-give-up-on-the-netbooks-officially-announces-mi/:
Кой казва, че нетбуците и таблетки не могат да живеят в хармония? В допълнение към неназован таблетка , Toshiba донесе по два 10.1-инчови нетбуци на CES. Първият - Mini NB505 - наистина не е изненада, и подобни на този, освободен в чужбина , тя е Intel Atom N455 процесор, 1GB оперативна памет, Windows 7 Starter, и 250GB твърд диск. До $ 300, това е официално Тош-евтините нетбуци, но ние действително трябва да кажа на забелязан, каучуковото капак, който се предлага в пет цвята, е приятно допълнение. На по-високите нетбук края - да, все още има такова нещо - Toshiba обнови Mini NB305 със синьо, алуминиев капак и двуядрен Atom процесор N550. За $ 380, получавате 250 GB твърд диск, 1GB оперативна памет, а също голям клавиатура и тъчпад Chiclet комбо. Добре, така че не е Либрето W105 обновяване, но хей, не можеш да кажеш на Toshiba липсва в мобилните компютри опции отдел.

Toshiba не се предава на нетбуци, официално обяви Mini NB305 и NB505 първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари 2011 г. 11:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Първо PlayStation 3 Custom Firmware Създадено

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vr1hoqGJ4IA/story01.htm:
Stoobalou пише "Горещи върху петите на откриването на PlayStation 3 на частен ключ корен, и последващото му течове от iPhone хакер Geohot, първият потребителски фърмуер за миналото inpenetrable конзола е била освободена. Wrangler с код, известен единствено под Kakaroto смята той е създал първия в света потребителски фърмуер за популярната конзола -. макар че, ако очаквате да ви помогне да играят пиратски игри, може да бъде малко разочарован "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




LG на CES 2011 HD състав: SmartTV платформа, мрежови Blu-Ray плейъри и телевизори

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/lgs-ces-2011-hd-lineup-smarttv-platform-network-blu-ray-playe/:
Благодарение на няколко на внимателно планирани фишове през в Южна Корея, едва ли нещо за LG на CES 2011 г. е в състояние да ви вземе изцяло от изненада. Но ако просто така се случи, за прекъсване на връзката по празниците, ще да го счупи всички посочени по-долу за да сте сигурни остават твърдо в течение.
  • За начало, облекло изглежда дяволски много горд от новата си платформа SmartTV. намеква миналия месец, тази система позволява на HD телевизори, Blu-Ray плейъри и други източници, за да получите достъп до всички видове медии стрийминг, приложения и дори предлага на потребителите начин за сърфиране в интернет. Четири основни секции са дадени - TV на живо, популярно съдържание, TV Apps и Launch Bar - и за модели телевизори, собствениците ще контролира нещата с едно махване на ръката (да се чете: Magic Remote). SmartTV взима когато NetCast спряло, предлагащи достъп до Vudu, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, Amazon видео по поръчка, NHL Gamecenter, NBA Live и играта MLB.tv. Тази функционалност тук се пече в доста от тоалета на 2011 HD телевизори, но трябва да притежава по-стар модел ...
  • Тогава там е чисто нов SmartTV обновяване ! В ST600 е малка буква декодер, който цели да превърне всеки телевизор в SmartTV. Докато зададения от Вас има вход HDMI, ще можете да получите достъп до съдържанието на посочените по-горе. Но, разбира се, това е на вас да си извор на магия Remote.
  • Ако това е чисто нов телевизор, търсите, компанията също така разкрива своите 2011 LED и LCD HDTV линията. Обикновено една е различна от тези, чухме за миналата седмица , но поне можете да отдъхват спокойно, знаейки, че LW9500 и LW7700 Nano Full HD 3D модели наистина ще видите съобщение в Щатите този месец. Най-добрата новина тук е използването на поляризиращи очила - нищо от това главоболие предизвикващи активни бъркотия затвора. Има 13 нови LED LCD модели във всички, като девет от "ги корабоплаване с платформа SmartTV вградени. За съжаление, LG не е Dishing на ценова информация за тези лоши момчета, просто все още.
  • Не е толкова запален по бране на един LCD? плазмен все още живее, нали знаеш! LG на подвижния си 1080p PZ950 Infinia и линии PZ750 тук CES, като и двете на разположение в 50-инчови и 60-инчови размери класа. И двете линии са оборудвани с платформа SmartTV, жест базирани Magic Motion дистанционно andl като свободен Android / iPhone ап, ако предпочитате да използвате телефона си като дистанционно. 50 - / 60-инчов PZ550 е влагане с NetCast 1.0, но тя - заедно с PW350, PZ950 и линии PZ750 - може да се справи 3D изображения. За съжаление, LG също се отклони от осигуряване на ценова информация за тях.
  • Опаковане нещата, компанията дебютира си линия 2011 на мрежови Blu-ray плейъри и системи за домашно кино. В BD690 подкрепя 3D възпроизвеждане на BD и кораби с вградени 250GB HDD и платформата SmartTV. По-голямата част от линията на LG също така включва Wi-Fi, DLNA поддръжка и стрийминг функция MusicID от Gracenote, която дава възможност на потребителите да играят една песен от филм на телевизионно шоу от смесването на един бутон от дистанционното. В BD670, BD650, BD640, BD630 и BD650 също видя бял свят, като последният е първият преносим BD палубата на LG.
  • И накрая, LG измъкнал в изображение (вижда по-горе) на 3D модел мобилен TV. Ние не посочва каквото и да продължа, но вие можете да бъдете сигурни, ние ще се измиване на шоуто етаж в търсене на точно това.
За повече информация относно всички стоки тук, ръководител на миналото на почивка за пълното версии. Не очаквайте да намерите всякаква информация, цени, все пак.

Продължавам четене на LG CES 2011 HD състав: SmartTV платформа, мрежови Blu-Ray плейъри и телевизори

LG на CES 2011 HD състав: SmartTV платформа, мрежови Blu-Ray плейъри и телевизори първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари 2011 11:01:00 EDT. Моля, вижте нашите

Изтеклият кафе в пилотската кабина 777 води до неволно отвличане предупреждение, FAA с мандат sippy чаши изглежда вероятно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/spilled-coffee-in-777-cockpit-leads-to-inadvertent-hijack-warnin/:
Изтеклият кафе в пилотската кабина 777 води до неволно отвличане предупреждение, FAA с мандат sippy чаши търсите вероятно
Ако някога сте пролята кафе на част от електрониката, може би клавиатурата или дори лаптоп , резервни една мисъл за пилот на United Airlines полет 940, изходящи от Чикаго и позиция за Франкфурт. Малко след излитането пилотът очевидно дъмпинговия чаша Джо върху съобщенията, панел в пилотската кабина и нещата бързо отиде надолу от там. Екипажът невнимание изпрати код 7500, което показва, че самолетът е отвлечен и, както можете да си представите, които са довели до много нежелано внимание. Не е ясно дали устройството поради която те изпраща на код или пилотът, вероятно се борят с попарена обиколка, мазнини пръста неща на панела. Така или иначе, полетът отклонени за Торонто, а по-скоро трагично, пътниците бяха върнати в Чикаго да се опита отново на следващия ден.

Изтеклият кафе в пилотската кабина 777 води до неволно отвличане предупреждение, FAA с мандат sippy чаши изглежда вероятно първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти Януари 2011 год 10:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Airliners.net | източник АД | Изпрати | Коментари

Smart Grid Носи Powerline високоскоростен назад?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eyfRCD8bve8/story01.htm:
judgecorp пише "Великобритания дава Powerline широколентов едно сериозно изпитание за пореден път, в до 1000 жилища в Ливърпул. Технологията някога е бил приветстван като алтернатива на ADSL, доставени през електрическата мрежа, но загуби, защото на радиосмущения и цена. Правителството на Обединеното кралство, обезпечаващи монтирането на интелигентни измервателни уреди в цялата страна, и изглежда новото поколение на Powerline 200Mbps широколентова инфраструктура могат да се вози на това, намаляване на разходите за инсталацията. Какво ще кажеш за намеса въпроси? Наскоро Въпроси от регулатора, Ofcom, казва не е открило никакво eficdence на нарушение на правилата на EMC, но се държи под око върху него. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sony Ericsson Xperia Arc почивки покритие, обявени на CES през тази седмица?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/sony-ericsson-xperia-arc-breaks-cover-announced-at-ces-this-wee/:
Руски сайт Gagadget изглежда да вкара снимки на телефона, който съвпада перфектно с закачки Sony Ericsson има поставени стратегически цели основания шоу CES тази седмица - което, от своя страна, изглежда цяло много прилича на Анзу сме били тъй като пропускам в продължение на няколко месеца. Сайтът казва това лошо момче, ще се появи на пазара като Xperia дъга, така наречените благодарение на вдлъбната задната страна. Спецификациите, ако легитимни, са достойни: Qualcomm 1GHz процесор (едноядрен, изглежда), 4.2-инчов 854 х 480 дисплей, пищен , 8-мегапикселова обратно осветени Sony HD видео сензор с улавяне и тялото, че мерките, само 8,7 мм на най-тънкия момент. На Sony CES пресконференция по-късно днес, така че не може да има дълго да чака за да получите всички подробности по този въпрос, а в същото време, следвайте почивка за бърз рекламно видео Gagadget изглежда е включен.

[Благодаря, SillentTroll]

Продължавам четене Sony Ericsson Xperia Arc почивки покритие, обявени на CES през тази седмица?

Sony Ericsson Xperia Arc почивки покритие, обявени на CES през тази седмица? първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари 2011 г 10:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Gagadget | Изпрати | Коментари