сряда, 5 януари 2011 г.

Withings достойно дебютира iPhone свързан следи кръвното налягане на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/withings-fittingly-debuts-iphone-connected-blood-pressure-monito/:
Доверете ни се - никой от персонала Engadget иска да знае какво кръвното си налягане е точно сега. За тези, хванати в капана на урагана, който е CES , вероятно има по-добър продукт за около година от това ... но само, ако търсите да потвърдите подозренията за оставане в високо-стрес кариера. Withings, компанията най-известна с свързани везни , току-що разкри планетата първо iPhone свързан налягане, кръв, с цел да се направи измерване на vitals толкова лесно, колкото пай за IOS потребители. Идеята е много проста: просто поставете лента за ръка във вашия IPAD, лаптоп лампа или iPhone, набиране на безплатни приложения и стартиране на процеса. Всички данни са влезли в сигурна онлайн пространство на потребителя, а има дори и защитен обмен функция, която ще ви лъч необичайно високи нива на правото да уплаши с Вашия лекар. Тя ще влезе в продажба утре по целия свят, с прехвърляне на недвижим имот, определени от $ 129 / € 129.

Продължавам четене Withings достойно дебютира iPhone свързан налягане следи кръвното на ОИП

Withings достойно дебютира iPhone свързан налягане кръв на CES първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари 2011 20:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар