сряда, 5 януари 2011 г.

Windows 7 Телефон "NoDo" актуализация удря телефони в началото на февруари, "Манго" идващите по-късно с IE9?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/windows-phone-7-nodo-update-hitting-phones-in-early-february/:
Слово на улицата от Microsoft учен Пол Thurrott е, че Windows 7 Телефон на първата актуализация може да отиде злато, както още през тази седмица - във времето на Балмър на CES тоника, в действителност, което означава, че той може да го даде да се споменава и / или да прекара няколко минути се фука. Това е казва, че е с кодово име "NoDo", съкратено от "No Donuts" - доста неясни (и странно) позоваване на факта, че Redmond не иска да пусне допълнителни, дребни подобрения като Google е с Android 1.6 Donut . Не сме сигурни защо те ще се притеснява да вземе силен удар при изграждане на Android, което се случи ... О, четири версии назад, но Microsoft работи по мистериозен начин. Във всеки случай, това ще добави очевидно копие / паста, CDMA място подкрепа (която може да е единственото нещо, което справя Verizon и Sprint от стартирането на този етап), подкрепа за допълнителни чипсети на Qualcomm, и разни корекции на грешки.

Преминавайки, Thurrott казва, че слуховете актуализация Манго не е следващата актуализация след NoDo, но това е истинско - и това е голям. Тя ще добавим Internet Explorer 9 с HTML 5 и Silverlight подкрепа, но специално, неговият код линия се по вътрешно като "забавление клон", така че може да има някои други магия в магазина. Текущи номера версия за Манго, са в диапазона 7.2, но изгражда са в диапазона 7500, което предполага Windows Phone 7.5 брандинг е възможно. Една вълнуваща 2011 г. за Microsoft на мобилния страна? Изглежда, че,

Телефон 7 "NoDo" актуализира Windows удря телефони в началото на февруари, "Манго" идващи по-късно с IE9? първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти Януари 2011 19:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Windows Phone Тайните | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар