сряда, 5 януари 2011 г.

IKEA става първият голям търговец, за да спре продажбата на крушки с нажежаема жичка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/ikea-becomes-the-first-major-retailer-to-stop-selling-incandesce/:
Не забравяйте, енергийната независимост и сигурност "от 2007 г. , който мандат, че всички американски търговци на дребно трябва да спре продажбата на крушките с нажежаема жичка от 2012 г.? Ако не, вие очевидно не сте сами, тъй като според едно проучване, проведено за осветление ИКЕА през 2010 г., 61% от американците не са били запознати със законодателството или. За щастие на тези, които не в знаете, IKEA беше любезен да напомни на света за предстоящата промяна, като с гордост обявяват, че те бях спря продажбата на електрически крушки смучене цяла година рано - което ги превръща в първия търговец на дребно в САЩ, за да се съобразят Със сметките. За да помогне на клиентите да се справят с преминаването на мебелен гигант ще продаде посетители компактни флуоресцентни и халогенни крушки - в допълнение към LED светлини. Това изглежда като интелигентни бизнес като се има предвид същото изследване осветление, казва 67% от американците грижи за използването на енергоспестяващи лампи, докато 81% казват, използват по-ефективно осветление е добра екологична практика. Толкова за крушки с нажежаема жичка направи завръщане нали?

Продължавам четене IKEA става първият голям търговец, за да спре продажбата на електрически крушки с нажежаема жичка

IKEA става първият голям търговец, за да спре продажбата на електрически крушки с нажежаема жичка първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти Януари 2011 03:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Бизнес тел | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар