сряда, 5 януари 2011 г.

iShred вертикални Black & Decker на хартия стружкови (практически)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/04/black-and-deckers-ishred-vertical-paper-shredder-hands-on/:
Ние обикновено не се интересуват в сензационен света на хартия раздробяване , но когато ви изведа продукт с снежна бял гланцов блясък и bodacious промишлен дизайн, дори и нашите сърца са студени затопля достатъчно, за да задам няколко въпроса. Black & Decker, традиционно с електроинструмента производител и продавач, наскоро представи iShred (да, ние им даде мъка за раболепнича-индуциращи име) вертикално раздробяване, което те твърдят, е само за света най-безопасният, тъй като няма начин да си пръстите някъде близо до режещо острие. Големият апел за купувачи ще бъде, че вместо атрактивен дизайн, обаче, които се предлагат някаква допълнителна функционалност - на "нагънат" Формата на долната половина на тази шредер помага разполага с конусно на свобода потоци от хартия в тесен контакт (когато обърна с главата надолу, разбира се). Цената е 99,99 щатски долара на места като Amazon и Fry's, които вече са търговията на дребно на iShred. Ако те е грижа за актуални характеристики, вие може да премине нарязания пътя си през шест листа хартия във време и ще трябва да се изпразнят на колектора, когато вече е натрупан за стойност 100 страници "на маса. Вижте нашите смели опити за намаляване на пръстите ни в името на научни тестове след почивката.

Продължавам четене Decker е iShred вертикални Black & хартия стружкови (практически)

Decker е iShred вертикални Black & хартия стружкови (практически) първоначално се появи на Engadget на Вто, 4-ти януари, 2011 год. 22:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар