сряда, 5 януари 2011 г.

HTC гръм от ясно небе в природата още веднъж: 8GB вътрешна, не HDMI?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/htc-thunderbolt-in-the-wild-one-more-time-8gb-internal-no-hdmi/:
Тук сме само ден далеч от мълния е вероятната обяви на Verizon на CES пресконференция, която по груби ни брой, ни дава най-малко още една възможност, за да видите LTE -способен чудовище изтече в дивата природа. Тази възможност е предоставена от AndroidSPIN, който твърди, че можем да очакваме 1 GHz едноядрен процесор, 8GB вътрешна памет с микроби разширяване, 8-мегапикселова отзад и 1.3-мегапикселова камера отпред, Android 2.2.1 с Sense, HTC-персонализирани карти и навигация (вероятно HTC Места с офлайн кеширане) и DLNA съвместимост - но не и вграден HDMI. Всяка една от тези характеристики или вече очаква или вероятен достатъчно, макар че липсата на HDMI - ако е вярно - все пак ще даде на EVO 4G някои самохвалство права на повече от шест месеца след излизането си. Резултат един за дълголетие, а?

[Благодаря, Тейлър С.]

HTC гръм от ясно небе в природата още веднъж: вътрешна, няма HDMI? 8GB първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари 2011 г 09:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AndroidSPIN | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар