понеделник, 17 октомври 2011 г.

Наноматеријал може дозволити Уређаји да се Ревире

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pJ0oZMKvZ7M/nanomaterial-may-allow-devices-to-rewire-themselves:
Анонимни читалац пише "Истраживачи су развили наноматеријал који може да" усмери "електричне струје откриће могло би довести до проналаска уређаја који могу да реконфигурацију њихове унутрашње ожичење и развијају се у потпуно различите и нови уређај, да одражава променљиве потребе потрошача. Од чланак: "Тим је са циљем да се створи један уређај у стању да се реконфигурише у отпорник, исправљач, диода и транзистор на основу сигнала из рачунара вишедимензионални кола може реконфигурисати у нове електронских кола.. користећи различите улазне секвенце електричне импулсе, тим је. "Наша нова технологија омогућава управљање користити за директан проток струје кроз комад континуираног материјала", рекао је професор Бартосз Грзибовски, који је водио истраживање "Као преусмеравање реке, потоци. електрони се усмерили на више праваца кроз блок материјала, чак и више струје тече у супротстављању правцима у исто време ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Побољшава Андроид преводилац за борбу Сири

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZFdTBO01maA/google-improves-android-translator-to-battle-siri:
јудгецорп пише "Гоогле преводилац за Андроид, мобилну верзију машинског превођења Гоогле софтвер, сада преводи говор напред и назад између 14 језика, компанија тврди Раније ове године компанија је додао Разговор режим, који омогућава корисницима да преведе цхат између енглески и шпански. Сада Гоогле-а. учинио алат доступан Андроид 2.2 телефона, а касније у бразилски португалски, чешки, холандски, француски, немачки, италијански, јапански, корејски, кинески мандарински, пољском, руском и турском долазак Сири на иПхоне могао да варница. озбиљну конкуренцију у преводу система на телефонима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Диван "Исам" живи турнеје комбинује 3Д сета, ЦГ, визуелни ефекти, и луди математике

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jcjDWX1FvPQ/stunning-isam-live-tour-combines-3d-sets-cg-visuals-and-crazy-math.ars:

После ограничење широм Европе, Амон Тобин је аудио-визуелни тоур де форце, Исам, вратио у Северној Америци од дебија на Мутек у Монтреалу поново у јуну. Исам запошљава гроунд-разбијање техника пројекат аудио синхронизовани графика рачунара на 3Д скуп. Земљу-разбијање како, тачно? Па, графике су обрађени у вези са рачунаром модел сета, ефикасно обухвата и надокнаде за свој облик да произведу различите визуелно задивљујући, наизглед магична дејства. Траилер даје неке идеје:

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


У фокусу: иЦонститутион: како да заштитите слободу корисника у Апп Сторе свету

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eW98nRMqOEc/the-iconstitution-how-to-protect-user-freedom-in-an-app-store-world.ars:

Када иПад је представљен почетком 2010, добила је скоро универзална признање у мејнстрим штампе. Али у технологији блогосфери, одговор је био више мешовита. Боинг Боинг је Цори Доцторов је духовито примјетио да ли су уређаји "осећа као други долазак на ЦД-РОМ-а" револуције '". Принстон компјутерски научник Ед Фелтен односу иПад у Дизниленд. "Волим да посети Дизниленд", написао је у то време, "али ја не би желео да живи." И ваш понизни дописник је рекао да закључан доле архитектура иПад је "осећа као користећи пар безбедности маказа." И не, то није комплимент.

Оно што је заиста привукао наш гнев је проширење закључане-доле иПхоне Апп Сторе модел __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ рачунара. Закључана-доле око продавницама може бити ОК за мале, ундерповеред мобилним уређајима, мислили смо, али власници пуној величини рачунарским уређајима заслужио слободу да инсталирате било софтвера су хтели. ИПад узели ту слободу, ограничавање нас да ради апликација да би кроз око преглед Аппле-ов процес.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


РИМ нуди бесплатан апликације да би за ту целу ствар БлацкБерри прекида

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/17/rim-offers-free-apps-to-make-up-for-that-whole-blackberry-outage/:
РИМ ко-директор Мајк Лазаридис је већ извинио за широку прошле недеље БлацкБерри прекида , али је очигледно, то није било довољно. Данас, произвођач је објавио да је понуда клијентима пуну шкриљац на "премијум апликације" бесплатно, у нади да ће зараде повратио део добре воље је изгубила после тога мистериозни помрачење. У саопштењу, саопштила је компанија гест је "израз признања" за стрпљење да многи БлацкБерри корисници показали током инцидента, уз Лазаридис додајући да је његова компанија остаје "обавезала да обезбеди висок стандард поузданости", да су потрошачи су дошли да очекују. За сада, компаније које нуде укупно 12 апликација (колективно у вредности од око 100 долара), укључујући Симс 3, иСпеецх Преводилац Про и Енцоре Схазам између осталих, иако више ће бити додат касније. Понуда почиње у среду и трајаће месец дана, тако да глава прошлости паузе да бисте видели који су посластице за зграби.

Наставити читање РИМ нуди бесплатан апликације да би за ту целу ствар БлацкБерри прекида

РИМ нуди бесплатан апликације да би за ту целу ствар БлацкБерри прекида првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 17 Оцт 2011 04:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | | Емаил тхис | Коментари

Соли омогућава шест пута складишног капацитета за пуж-непријатељске хард дискова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/17/salt-enables-six-times-the-storage-capacity-for-snail-unfriendly/:
Соли: Наравно, можете га користити за лечење месо за свој најновији соларни погон циркум . Али, задржати своју кипери, Магелан, јер сингапурска научници су открили да натријум хлорид - обичне кухињске соли! - Такође може драматично повећање капацитета за складиштење. Видиш, типичан хард дискова су насумично уређеним магнетних зрна, које омогућавају подаци густина око 0,5 Терабит по квадратном инчу. Али високе резолуције Е-бим литографије процес, уз помоћ нашег доброг пријатеља НаЦл, уређује зрна у чвршћа, више уредан начин, уппинг густина на 3,3 терабита по квадратном инчу. Зове нанопаттернинг, ова техника омогућава 1ТБ диск држите 6ТБ без додатних плоча, а такође ради и са тренутне производне технологије, што значи да не скупим надоградњама. Ако је то има ли сањате о већег капацитета будућности, ударио извор линк за више славном техничких детаља. Ми ћемо вас упозорим, мада: слике преслатко, пчела-Стунг усне престају.

Соли омогућава шест пута складишног капацитета за пуж-непријатељске хард дискове првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 17 Оцт 2011 05:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЗДНет | извор Институт за истраживање материјала и инжењерство (пдф) | Емаил ову | Коментари

Холандски суд одбацио Самсунг патентни захтеви против Аппле-

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vjbFafUNqDQ/dutch-court-rejects-samsung-patent-claims-against-apple:
љут тапир пише "судија окружног суда у Хагу је одбацио тврдње да је Самсунг направио против Аппле-у вези са четири патената Самсунг је желео јабука да плати за лиценцирање патената у питању, и. суда да изда налог о забрани увоза и продаје Аппле иПхоне 3ГС, иПхоне 4, иПад, иПад 2, као и предстојећим производа, док услове лиценцирања у месту, али ово друго се неће десити у овом тренутку.. Пресуда је у истој недељи да аустралијског суда блокиран продаја __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ Самсунг 10.1 ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пи Компјутерска Да 10 трилиона Цифре

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1QVJUZRS3WA/pi-computed-to-10-trillion-digits:
Анонимни читалац пише "јапански програмер који иде од ручка ЈА0ХКСВ саопштио да је израчуната Пи до 10 билиона цифара Ово разбија претходни светски рекорд од 5 билиона цифара.. Рачунање је почео у октобру 2010 и завршила је јуче после више хард диску проблема , рекао је он Детаљније на енглеском језику нису у потпуности доступни још, али јапански страница даје додатне детаље.. ЈА0ХКСВ је одржао обрачун евиденције за ПИ у прошлости. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аце Цомбат: Напад Хоризонт жртве контроле за сјај

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/y12fnsszNKA/ace-combat-assault-horizon-sacrifices-player-control-for-splashy-presentation.ars:

Када упадне у Догфигхт режим у Аце Цомбат: Ассаулт Хоризон камера гура у блиској Вашој циљној и почиње да се тресе. Губите контролу над својим авионом, али још увек можете да преместите своје врсте у циљу кончанице око екрана и покушао да сними авион непријатеља. Ако и даље лош момак у већи круг, можете да закључате на својим ракетама, што је бржи начин да их скине. Ово је веома узбудљив први пут се то догоди, али убрзо ћете схватити да је у основи је минигаме.

Тамо. Управо сам сумирао Аце Цомбат: Ассаулт Хоризон .

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


ЛГ ДоублеПлаи чини свој званични увод на Т-Мобиле нуди дуал екране и тастатуре поделе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/17/lg-doubleplay-makes-its-official-intro-on-t-mobile-offers-dual/:
Где су све поделе тастатура телефона нестала? Прошло је отприлике седам година од дана Нокиа 6820 , порука уређај са иновативним форме, али слушалице са сличним калуп постале екстремне реткости на тржишту - ако се чак и успети на тржишту уопште (сетите МотоСплит ). ЛГ нади да ће добити неке земље у овој области званично најављује ДоублеПлаи , јединствен Андроид 2.3 телефон са два екрана осетљивих на додир и КВЕРТИ подељена. Ево кашичицу: ДоублеПлаи је покреће 1ГХз Куалцомм Снапдрагон процесор и нуди 5МП позади камера способна да снима 720п ХД видео записа. Где добија занимљив, међутим, у дизајну ДоублеПлаи је - користи 3,5-инчни дисплеј на врху, извући да открије од 2 инча екран сендвичу између обе половине на тастатури. Испоставило се да, оба екрана могу се користити одвојено или у тандему са другим, у зависности од ваших потреба. Нема цене или доступност је специјално најавио, али је од пилетине изгледа да се поклопи са 2011 Национални Тектинг првенство почетком 26. октобар, тако да телефон ће вероватно покренути отприлике у исто време. Можда смо овде да уређај ће бити легенда још седам година?

Наставити читање Нокиа ДоублеПлаи чини свој званични увод на Т-Мобиле нуди дуал екране и тастатуре поделе

ЛГ ДоублеПлаи чини свој званични увод на Т-Мобиле нуди дуал екране и тастатуре подељена првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 17 Оцт 2011 01:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ПРНевсвире | Емаил тхис | Коментари

ИоуТубе сада омогућава Музика партнерима да продају робе, дигитални преузимања и догађај Улазнице

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g5dpKg2b_Fw/:
youtube

Ми већ знамо да ИоуТубе је видети 3 милијарде видео гледа на дан дан, али сада онлајн видео гигант је сада види невероватних 800 милиона људи месечно посети сајт, Гоогле открива у свом трећем тромесечју добит извештај прошле недеље. И данас, ИоуТубе је такође најавио могућност продаје робе, карте и преко сајта.

Кроз функцију која се зове Мерцх Сторе ИоуТубе партнери ће моћи да продају робу уметник, дигитални довнлоад, карте за концерте и друга искуства са фановима и посетиоцима. ИоуТубе се удружио са бројем предузећа која ће покренути те продавнице. Топспин помаже власт робу продају, карте за концерте и искуства; СонгКицк ће помоћи продају карата за концерте, као и иТунес и Амазон ће моћи трансакција за преузимање музике.

ИоуТубе наводи да се Покрећемо Мерцх продавнице музику партнерима широм света током наредних недеља. ИоуТубе је одбио да открије специфичности финансијског подељена за ове продаје, али је рекао да сајт не преузима мали проценат од продаје само да покрију трошкове. Међутим, уметник добија исти приход без обзира да ли они пролазе кроз Мерцх продавнице или преко филијала на другим каналима.

Могућност додавања продаје робе, продаје карата, дигитални довнлоад и још много тога да уметници сајт ИоуТубе дефинитивно даје овим сајтовима више ангажовања присуство за уметнике са својим фановима. Ових дестинација ће сада постати више него само начин да откријете музичке спотове, али и начин за пословање и заправо види уметник и купити своје радове.


Компанија: ИоуТубе
Лансирање Датум: Новембар 9, 2005
Финансирање: $ 11,5 милиона

ИоуТубе је основан 2005 од стране Цхад Хурлеи, Стив Чен и Јавед Карима, који су сви рано запослене у ПаиПал-а. ИоуТубе је лидер у онлајн видео, дељење оригинални видео широм света кроз веб искуство. ИоуТубе омогућава људима да лако отпремите и делите видео клипове преко Интернета путем сајтова, мобилних уређаја, блогове, и е-маил. Свако може да гледате видео на ИоуТубе. Људи могу да виде из прве руке рачуне трен

Зашто Сири-оус?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RtBcK5Yq8uo/:
Screen Shot 2011-10-16 at 3.20.12 PM

Гледајући преко интернета, а нарочито блогосфери у последњих неколико дана, изгледа да постоји само једна ствар свако жели да разговара о: Сири. Са иПхоне-4С сада у милионима рукама народа ", како се очекује , јасно је из стенд-карактеристика уређаја.

Али чекајте. Глас технологија има око већ дуго времена. Или, као један ТецхЦрунцх коментатор језгровито га ставите на видео демонстрацију Ерик је место Сири : ". 4 године старог софтвера, 8 година стара технологија" Ово подсећа један од мојих омиљених аспекте технологије са блоговањем. Пишете о нечему, онда свако и њихова мајка истрчава да вичу нешто дуж линије "СТАРИ". Или, још боље, такмичари спотакнути се на викати "ПРВИ!". Дакле, ако ствари Сири ради је стара, а ако други урадио је прво, онда зашто су сви тако проклето одушевљени функцију?

Постоји неколико разлога. Али, најједноставнији одговор је онај који је играо ван времена и времена опет у протеклих неколико година Аппле је то урадио у праву.

Не, Аппле није први да имплементира технологију глас. Нити су они први да то урадите на телефону. У ствари, Сири није ни Аппле-ов први поход у глас контрола. Али њихов први покушај на иПхоне, искрено речено, усисава. Није ни чудо да нико не користи. Што се тиче Сири, то је компанија која Јабука стекла - они заправо радили неке исте ствари као самостални треће стране апликација раније. Кредитни Аппле због визије и предвиђања да схвате да је њихов претходни гласом нуди није конкурентна, а да на нивоу система интеграције Сири у иОС може бити магично.

Шта је Гоогле-у? Истина је да они су далеко испред Аппле у простору гласовне контроле годинама. Сећам се на догађај који је одржан у Гоогле-августа 2010 у којој је приказао неке нове говорне функционалности за Андроид. Као што сам писао у то време, " Гоогле-представио Авесомели брз и прецизан Глас акције за Андроид ". И то је била истина. У то време.

Али Гоогле није успео на неколико фронтова са овом функцијом. Пре свега, док су на папиру и на организовали демонстрације Гоогле технологија изгледа сјајно, нису успели да га довољно убедљив да привуку свакодневно корисницима да га користе. Они су имали унапред дефинисани скуп инструкција о томе шта могло би се рећи да систем ради, и били су прилично ригидни. Поређења ради, Аппле је ставио нагласак на природним употребе језика са Сири. Постоји више начина да кажем нешто да се покрене одређене радње. Не морате да памтите скуп команди.

Другачије речено, Гоогле глас претрагу и Сири може изгледати упоредити на папиру. Али у стварности, један је нешто најбоље користити од стране робота, други је нешто најбоље користити од стране човека. И роботи не купују телефоне - бар не још увек.

У већу слику, то је нешто што Аппле чини да разумеју време и време опет да њихове ривале не. Технологија је све важан део живота еверионес ", али само В

ГамеЦубе без Уии освежавања главе у Северној Америци, такмичи са разноврснијим претходника

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/gamecube-free-wii-refresh-heads-to-north-america-competes-with/:
Обично када хардвера освежавања осе главних карактеристика, постаје упоредива цена пада. Није за дрмати звезде Нинтендо је, међутим - ГамеЦубе без Уии освежавања смо видели оглашена за Европу креће у Северној Америци за исту цену као уназад компатибилан сродника. $ 150 ће вас црни конзола дизајнирана да постави на њеној страни и унапређени да играју само Уии софтвер, Супер Марио Галаки пратњом и копију Нев Супер Марио Брос Уии. Све добро и добро, осим што за штампу Нинтендо (које ћете наћи после паузе) такође обећава да постојеће Уии сноп ће се држати око, паковање Марио Карт Уии, Уии точка, компатибилност уназад за Гамецубе игре и исте 150 долара цени као деградирао редизајн. Означите Божић жеља пажљиво људи, ово је доози.

Наставити читање Гамецубе без Уии освежавања главе у Северној Америци, такмичи са разноврснијим претходника

ГамеЦубе без Уии освежавања главе у Северној Америци, такмичи са више разноврсних претходника првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 16 Окт 2011 23:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | | Емаил тхис | Коментари

Моторола Атрик 2 само неколико кликова далеко од куповине АТ & Т за 100 долара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/16/motorola-atrix-2-just-a-few-clicks-away-from-your-purchase-at-at/:
Најновије хигх-енд Андроид телефон на линији АТ & Т дефинитивно изгледа као сто долара, а на сву срећу неће вас коштати ни динар више - напротив, то ће бити динар мање пре пореза и такси се укључе у Руцкус . Говоримо о Моторола Атрик 2, најавио и приказани ван прошле недеље на ЦТИА предузећа и апликације . Ако сте забринути да се нови телефон, а један од њих фенси иДевицес се не ради за вас, овај 4,3-инчним КХД телефон са дуал-цоре процесор 1ГХз, 21Мбпс ХСПА +, 8МП камера са 1080п ХД видео записа и предње стране ЦАМ, Андроид 2.3 и пуну гигабајт РАМ-а ће бити диван опцију средње класе цени. Предвиђање лепа будућност заједно са Атрик 2 управо сада? Цхецк ит оут (и одјава) на линк испод.

Моторола Атрик 2 само неколико кликова далеко од куповине АТ & Т за 100 долара првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 16 Окт 2011 21:53:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор АТ & Т | Емаил тхис | Коментари

Веризон Бежични Промене Правила приватности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jwLVuZtb3iQ/verizon-wireless-changes-privacy-policy:
Први пут прихватио подносилац фласх2011 пише "Недавно Веризон променила кући интернета ТОС-а да се по дефаулту делите локацију са оглашавачима Сада Веризон Бежични је такође променила своју политику приватности на подразумевано деле. Веб историју прегледања, мобилни телефон локација и апликација, као и коришћење. Док је било мало приче о овим променама, интернет форумима су у великој мери тихо Где је насиље? Или смо само дошли да прихвате да добављачи Интернет услуга су ће продавати наше личне податке и веб претраживање навике. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.