неделя, 28 ноември 2010 г.

Китай Политбюро Зад Google Cyber-"Атака"?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQPJVReXDOk/story01.htm:
theodp пише "Докато Wikileaks от своя страна е под атака DoS, подробности за кабели Държавния департамент на САЩ, получени от WikiLeaks започват да излизат направо от водещите медии. Сред най-интересни, доклади Techcrunch на Erick Schonfeld, е един комплект, който се занимава с масивна компютърна атака срещу Google и други компании, които първи разкриха миналия януари. Според "Ню Йорк таймс", някои от новите пропускам кабели точка директно на Политбюро на Китай за подбуждането към оригинала атаки, които трябва да хвърли малко повече светлина върху защо Белия дом и Държавния Катедра подкрепени Google, така vociferously по това време. Разработване, като Drudge обича да казва. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Как Apple Ако един спектакъл година

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wiLZlpJLKTE/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Джон Boudreau пише в Mercury News, че по време на току-що приключилата фискална година, Apple счупи четири последователни тримесечни приходи и записи за приходите и на фона на най-лошата рецесия от десетилетия насам, отдаване под наем, а други хиляди съкращения на работни места, но това, което отличава най-Apple е че докато другите технологични титани изразходвани 2010 намаляват разходите и придобиване на нови технологии чрез сливане, този $ 65 милиарда компанията е безмилостен в иновации като стартиране и безмилостни в насърчаването на технологии, които нарушават собствените си продуктови линии. "" Това е една страхотна година. Честотата на нови неща просто Изумява ума ", казва Чарлз Улф, анализатор от Needham & Ко" Няма дружество, което е отдалечено близо до това, което Apple прави. . Те са Energizer зайче "През септември 2005 г., Apple слага край на популярните IPod Mini за да даде път на по IPod Nano, Apple ясно признава, че iPhone е cannibalizing си Ipods - и те не изглежда да се грижи, а IPAD таблетка може в крайна сметка заплашват основния си бизнес лаптоп. "[Apple] има различни културни нагласи," заключава Wolf. "Те действат като стартиране, въпреки че те се превръщат в 100 милиарда щатски долара от фирми". "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




AMOLED недостиг да се превърне в излишък през 2011 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/amoled-shortage-to-become-a-surplus-in-2011/:
AMOLED недостиг да се превърне в излишък през 2011 г.
е красива Samsung Super AMOLED панели са все по-често при мобилните устройства, но те не са толкова често, колкото те могат да бъдат, ако не са повече от нещата, които летят от Mobile Покажи фабрики Samsung. Очаквано това е да се промени през 2011 г., с SMD планира да изпълняват обещанието си и да друга онлайн производствена база, докато други конкуренти в Корея, Тайван и Сингапур ще Увеличаване на собствените си AMOLED съоръжения през следващата година. В същото време, Китай се казва, че се работи по OLED неговата верига за доставки, както и, което означава, тези дисплеи на пасивната матрица разнообразие ще се лети на разстояние от поточните линии най-скоро. И така, 2011 г. все още не може да бъде година на едно пиле във всяка саксия, но може да е годината на glowy органични слуз във всеки смартфон.

AMOLED недостиг да се превърне в излишък през 2011 г., първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември 2010 15:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PhoneArena.com | източник Digitimes | Изпрати | Коментари

WikiLeaks При отказ от обслужване "Атака"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VTZt3qiagec/story01.htm:
wiredmikey пише "WikiLeaks съобщи, че уеб сайтът е в процес на масово разпределен отказ на услуги атака. Нападението идва около времето на очакваното освобождаване на класифицирани документи на Държавния департамент, който администрацията на Обама казва, ще постави" безброй "живее в риск , заплашват глобалните операции за борба с тероризма и да застраши отношенията на САЩ със съюзниците си. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Kinect използва за контрол на Super Mario на компютър, предефиниране конвергенция (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/kinect-used-to-control-super-mario-on-a-pc-redefine-convergence/:
Ако, като нас, в който сте били очаква да види Kinect в контрола на истински палатка игра, си чакам стигна до своя край. Същото приятел, който ни донесе меч Kinect се завърна с рана позволява нетърпеливи nostalgics да се насладите на мач на Супер Марио контролирани само от тялото им избягват усложненията. OpenKinect е бил използван за да получите усещане на движение периферно - първоначално предназначени изключително за използване с Xbox 360 - за комуникация с компютъра си, а просто NES емулатор се грижи за привеждане на 25-годишният водопроводчик за живота. Видеото очаква след почивката.

Продължавам четене Kinect използва за контрол на Super Mario на компютър, предефиниране конвергенция (видео)

Kinect използва за контрол на Super Mario на компютър, предефиниране конвергенция (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми Ноември 2010 г 12:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget немски | източник yankeyan (YouTube) | Изпрати | Коментари

Linux Радио

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i5UEM5LTCiA/story01.htm:
Анонимен читател пише "Това може много добре да бъде nerdiest сайт ние някога ще срещнете ... Linux Radio е онлайн радио излъчване на ядрото Linux! Всеки път, когато някой посети сайт, случайна файла източник е избран и четат силно от виртуален говорител материализирани чрез отворената eSpeak източник синтезатор на реч. Ще се окаже полезна за всеки, най-вероятно е труден въпрос, но вълнението условие е на стойност изпитват най-малко веднъж. Въпреки това, тази концепция доказва още веднъж на предимствата на отворения код над собственическия софтуер като такива постижения невъзможно: всеки, който в правото си ум би искал да слуша двоични файлове силно "?

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Питър Джаксън nabs тридесет RED EPIC камери за филма "Хобит", ви изкуши да взриви спестяванията си

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Ние все още слабо bummed, че Питър Джаксън никога не са Halo , но това трябва да закърпят нещата лека - "Властелинът на пръстените директор ще филма" Хобит "в 3D изцяло на тридесет ръчно обработени EPIC RED камерата, като се започне в началото на следващата година. Това е новината директно от RED основател Джим Jannard, но това не е всичко, като ограничен брой опаковки предварително производство EPIC ще бъде на разположение на първите приложения, както добре. $ 58 000 купува си дълбоко в джоба обещаващ режисьор едно машинно орган EPIC-M, титанов PL планината, бомба EVF и 5-инчов сензорен LCD дисплей, един REDmote, с четири пакет от батерии, зарядно устройство и солидна модул състояние склад с четири опаковка от 128 GB SSD дискове. Jannard очаква да ръчно събира, че първата партида от 5K принтери през декември или януари, започва реално монтажни линии един месец след това, и се надяваме, са широко достъпни от NAB през април, въпреки че той не се правят обещания има. Ето как RED роли . PR след почивката.

[Благодаря, Патрик]

Продължавам четене Питър Джаксън nabs тридесет RED EPIC камери да заснемат "Хобит", ви изкуши да взриви спестяванията си

Питър Джаксън nabs тридесет RED EPIC камери за филма "Хобит", ви изкуши да взривят вашите спестявания първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември 2010 год. 11:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Изпрати | Коментари

USCG съд Адвокат Copyright отбраната

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jW-U4BagpBA/story01.htm:
ESRB пише "авторско право в САЩ групата е предявен иск Греъм Syfert, адвокат, че е създаден един пакет от документи, самостоятелно представителство за физически лица, съдени за споделяне на P2P на някои филми и се премества да има санкции, поставен срещу защитник. Syfert продава тези пакети за $ 20 и USCG претенциите на 19 физически лица, които са го използвали да им струва над $ 5000. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Дарвин-ОП хуманоиден разкри, готови да открият източника си роботика програма

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/darwin-op-humanoid-revealed-ready-to-open-source-your-robotics/:
Следващата версия на RoboCup-известните Дарвин бот е за готови да дадат на Нао се кандидатира за парите си. Новият Дарвин-OP от Robotis и Вирджиния Tech на Ромела (начело с д-р Денис Хонг, които се присъединиха към нас на Engadget Покажи по-рано тази година) е почти до земята, и първите снимки на готовия нещо, което са започнали да се движат. Докато робот е предназначен да изпълнява, със сензори и двигатели, подходящи за по-висок клас роботика, главната цел на проекта е с отворен код и модулната конструкция на хардуер и софтуер. В бот може да се закупи като продукт от Robotis, но CAD файлове са публично достъпни, и пластмасови части могат да бъдат произведени от крайния потребител, за да спестят пари (вие разполагате с 3D принтер, нали?). Слух е, че роботът ще се продава за около 8000 щатски долара, около половината от цената на затворените си източник на конкуренцията Nao. Пълният представи на робота се дължи най-IEEE-RAS Международната конференция за хуманоидни роботи няколко седмици от сега.

Дарвин-ОП хуманоиден разкри, готови да открият източника си роботика програма първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември, 2010 год. 10:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Пластмасови приятели | Изпрати | Коментари

Не е лошо Прес Прес Дори Online

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P24XfWHLu4c/story01.htm:
. Otter42 пише "The NYTimes има 8-страница изложение за това как един онлайн бизнес процъфтява, тъй като на гигантски количества отрицателни отзиви Изглежда, че ако Google директно на компанията, в която няма никакъв проблем внимателни на истинското естество, но ако сте само на Google, вместо да марките го продава, компанията е на върха на класацията. Оказва се, че всички отрицателни реклама той генерира от реномирани сайтове му дава безброй връзки, които се издуват си PageRank. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.