неделя, 28 ноември 2010 г.

Австралийски Сената законопроект минава да се раздели на две Telstra, настоява Националната мрежа за високоскоростен-близо до реалността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/australian-senate-passes-bill-to-split-telstra-in-two-pushes-na/:
Бъдещето на обезпечени с австралийски на Лейбъристката партия Национална мрежа за високоскоростен търси много по-светло днес. Сенатът гласува в полза на A $ 11 милиарда законопроект за медни мрежа на Telstra, който също е на телекомуникационна компания (и бивши държавни предприятия) разделяне на двете групи на дребно и на едро група мрежа. Камарата на представителите ще прецени в понеделник, с всички сигнали за преминаване там. Опозиционната партия и нейните A $ 6,3 милиарда предложение ? А загубени пакети.

Австралийски Сената законопроект минава да се раздели на две Telstra, настоява Националната мрежа за високоскоростен-близо до реалността първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември, 2010 год. 22:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар