неделя, 28 ноември 2010 г.

нови LED Osram пакет на 50% по-ярки, обещания камерафон мига, които смучат 50% по-малко

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/osrams-new-led-package-50-percent-brighter-promises-cameraphon/:
Вижте тези усмихнати twentysomethings там? Това, приятели, е от вида на щастие, което може да се постигне само с 150 славно лукс на LED интензивност. За щастие, Siemens дъщерно Osram Опто полупроводници е пакетиран в нов LED чип, който може да се сложи на такива впечатляващи цифри, заяви 50% по-ярка от предшественика си - и че го прави способен на равномерно осветяване на 90-см площ от разстояние на една метър. Камерафон мига са очевидно в него, но джобни проектори друга очевидна благодетел - това е почти невъзможно да се eke достатъчно светлина от ги, и това трябва да помогне. Не е ясно дали по-светло джобен проектор ще има същия положителен ефект върху поведението на един куп стилен младежи, все пак - повече от това положение, както ние го получи.

нови LED Osram пакет на 50% по-ярки, обещания камерафон мига, които смучат 50% по-малко първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември 2010 02:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PhysOrg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар