неделя, 28 ноември 2010 г.

Keepin "тя реално фалшив:" MacBook Pro "работи" OS X, "Dodges въпроси, свързани с" легитимността "

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/keepin-it-real-fake-macbook-pro-runs-os-x-dodges-question/:
О, разбира се - ние сме виждали молитва за изкопирана Pro MacBook единици, а как е за този, който всъщност се доставя с OS X? Тъй като нивото на нервните skyrockets към безкрайност, неназован производител в неназован част на Китай изглежда е Хокинг един lookalike MBP с Snow Leopard на борда - подвиг, който дори Psystar не може да постигне за дълго. Както разказва историята, около 466 $ те почерпи с 14-инчов машина с нищожните 1.66GHz процесор Atom D510, 2GB RAM, 320GB твърд диск и на NVIDIA Ion 2 графични платформа. О, и блеснали логото на Apple върху капака. За съжаление, завързан списък спецификации изглежда малко склонни да "признае", че "OS X" е действително натоварени, но това е там. Доверете ни се. Ние мислим.

Keepin "тя реално фалшив:" MacBook Pro "работи" OS X, "Dodges въпроси, свързани с" легитимността " първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ное 2010 19:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MIC Gadget | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар