неделя, 28 ноември 2010 г.

Питър Джаксън nabs тридесет RED EPIC камери за филма "Хобит", ви изкуши да взриви спестяванията си

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Ние все още слабо bummed, че Питър Джаксън никога не са Halo , но това трябва да закърпят нещата лека - "Властелинът на пръстените директор ще филма" Хобит "в 3D изцяло на тридесет ръчно обработени EPIC RED камерата, като се започне в началото на следващата година. Това е новината директно от RED основател Джим Jannard, но това не е всичко, като ограничен брой опаковки предварително производство EPIC ще бъде на разположение на първите приложения, както добре. $ 58 000 купува си дълбоко в джоба обещаващ режисьор едно машинно орган EPIC-M, титанов PL планината, бомба EVF и 5-инчов сензорен LCD дисплей, един REDmote, с четири пакет от батерии, зарядно устройство и солидна модул състояние склад с четири опаковка от 128 GB SSD дискове. Jannard очаква да ръчно събира, че първата партида от 5K принтери през декември или януари, започва реално монтажни линии един месец след това, и се надяваме, са широко достъпни от NAB през април, въпреки че той не се правят обещания има. Ето как RED роли . PR след почивката.

[Благодаря, Патрик]

Продължавам четене Питър Джаксън nabs тридесет RED EPIC камери да заснемат "Хобит", ви изкуши да взриви спестяванията си

Питър Джаксън nabs тридесет RED EPIC камери за филма "Хобит", ви изкуши да взривят вашите спестявания първоначално се появи на Engadget на Чет, 28-ми ноември 2010 год. 11:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар