неделя, 28 ноември 2010 г.

Производство Royale дебютира $ 1,2 милиона Opera акордеон гледате, господине Steampunk scoffs

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/manufacture-royale-debuts-1-2-million-opera-accordion-watch-si/:
Е, прости ни. Ние прекратено по $ 208 цена поставена Tokyoflash е RPM ръчен часовник LED , но стойността предложение има сега изглежда ужасно много ярко в сравнение с това. Производство Роял "търси да улови най-малко една или две елита неподготвен с новата си опера хронометър, една $ 1,2 милиона устройство, което е съставен от 319 части в дивите земи на Швейцария. Се предполага, че е бил проектиран от Fabrique Du Temps, и минутата ретранслатор играе часа в ключа на А, както е протокола пригласям С остър. Това е също така, обвити в 18k злато, сапфирен кристал и здравословна доза самоуважение. Слово на улицата е, че само десетина от тях ще бъдат предоставени за продажба, с акордеон корпуса се на забележителни характеристики в очите ни. В така да се каже, разбира се.

Производство Royale дебютира $ 1,2 милиона Opera акордеон гледате, господине Steampunk scoffs първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември 2010 година 17:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Boing Boing | източник A блог, за да прочетете , Производство Royale | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар