понеделник, 21 февруари 2011 г.

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Самсунг Супер АМОЛЕД екрана за наношење плус од малигнед ПенТиле пиксела конфигурације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsungs-super-amoled-plus-displays-dispense-of-maligned-pentil/:
Као што је јасно и живе као АМОЛЕД и Супер АМОЛЕД смарт телефон приказује, они одвалити монтажне линије са прилично великим дизајна компромис: већина компоненти на тржишту управо сада користе мало визуелног превару позвао ПенТиле чиме зелене субпикелс дође са већом фреквенција од црвене и плаве. У међувремену, традиционална приказује (ЦРТ, ЛЦД, плазма, можете га име) обично користе један црвени, један зелени и један плави субпикел по пикселу, а крајњи резултат је да АМОЛЕДс имају тенденцију да буду мало граиниер у поређењу на датој резолуцији. ОЛЕД инфо истиче да Семи нови Супер АМОЛЕД плус приказује изгледа да су решени ПенТиле проблема, уместо да користите нешто што се зове Реал-трака - ефективно значи поштени до доброти РГБ пиксела, што објашњава компаније тврде назад на ЦЕС-у од 50 процената повећања у субпикел рачунати. Занимљиво, у реалном трака захтева више простора по пикселу, што би могло бити разлог зашто Галаки ИИ и улити 4Г су 4,3 и 4,5 инча, односно, прилично здрав повећање од 4-инчни Марк они би населили на са оригиналним прошле године Галаксија С модела. "Наравно, ниједно од нас то ставља близу 7 или 10 инча нам треба да би таблета рад - али знамо да су они који већ на цранкинг .

Самсунг Супер АМОЛЕД екрана за наношење плус од малигнед ПенТиле пиксела конфигурације првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 15:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ОЛЕД инфо | Емаил тхис | Цомментс

Форд Фоцус Електрични потврдио да не подржавају брзо пуњење, ЕВ фрагментација разбоји велики

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/ford-focus-electric-confirmed-to-not-support-fast-charging-ev-f/:
Мислио да фрагментација била је резервисана за мобилни оперативни систем домен? Размислите поново. Уз први (и други) таласи електричних возила из дриблинга на улице, евидентан проблем постаје још очигледнија. Град Чикаго је фиксирање да инсталирате 73-брзо пуњење ЕВ станице до краја године, али две најчешће покреће оне неће бити у могућности да искористе. Цхеви Волт је и Фордов Фоцус Ел ће подржати спорије пуњење Ниво 2, остављајући оне брже оне за Ниссан-листа и Митсубисхи и МиЕВ власницима да уживају. Као да то није било главобоље које изазивају довољно побио других аутомобила су наводно планира да "потпишу нови стандард за брзо пуњење који би био компатибилан са инфраструктуром у Чикагу", а ако мислите да Винди Цити је сами у овом неред, ти си у праву. Већ смо чули сличне проблеме у главном граду земље , и Џек Покрзива, директор глобалних стандарда возила основ за међународну САЕ, још увек не изгледа убеђена да ауто-произвођачи су заиста спремни и вољни да се обавежу на једном брзо пуњење стандардних . ХД ДВД против Блу-раи је једна ствар, али на хиљаде возила пуњача гужва се нашим градовима када они постају застарели у години? То је тако не зелено.

Форд Фоцус Електрични потврдио да не подржавају брзо пуњење, ЕВ распарчавања великих разбоја првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 16:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Едмундс | Соурце Цхицаго Трибуне | Емаил тхис | Цомментс

<em>Легенд оф Зелда</em> Турнс 25

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X7D2qgPQVFg/emThe-Legend-of-Zeldaem-Turns-25:
харримцц пише "Легенд оф Зелда је настао пре 25 година и данас, када је Нинтендо објавио оригиналну игру за своје Фамицом конзоле у Јапану 21. фебруара, 1986 Бењ Едвардс је слави. са освртом на неке од Оддер франшизе сиделигхтс, од верзије емитовање од сателита до неочекиваних истинита прича о којој игра добила име. " Ако сте расположени за више носталгије, 1УП има колекцију делвинг чланака у последње две и по деценије Зелда. А пошто је то кул, ево линка (извињавам се) да момак који је упао осцилоскоп за приказивање ГамеБои игара, користећи 1993'с Линк Буђење као демонстрација.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


УА избор Покушајте онлине гласање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gt6bh8ANlY0/WA-Election-To-Try-Online-Voting:
АуМатар пише "Према Сијетл Тајмс, краљ очување Дистрикта ће омогућити онлајн гласању за борбу против хроничног ниског скретница Ви већ можете да видите портала гласање.. Као грађанин УА озбиљно бави политиком, све који у потпуности уклања папир траг овако ме плаши Срећом, ово. је вероватно најмање важно изборима у држави. Питам се да ли ће неко Хацк избора тако да 300% гласача гласа за свитац или Степхен Цолберт или тако нешто. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле патента отвара врата слободној форми акустичног команде гест

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/apple-patent-application-opens-the-door-to-free-form-acoustic-ge/:
Аппле патента може отворити врата за слободне форме акустични команде гест
Још једна јабука патента је дошао на видело да је то што нас заустави свакодневно мељу за тренутак и размисли о могућности. Ово говори о расипање гомила акустичне претвараче (у основи, микрофони) широм случају лаптопа. Не, они нису ту да покупи слатке звуке свог зуји уз и Ријана, док апликација не чини савршено јасно шта је њихова сврха Јер, ми смо очигледно свиђа закључак Аппле-а који је то да се омогући акустична команде. Апликација описује микропроцесор који може да "интерпретира електричне сигнале које генерише један или више акустичких претвараче као улаз." Идеја је да те претвараче откривање прст Успостављање контакта са шасије и региструју те вибрације као гестове. Сличан концепт је показао у видео испод, па пазите да се затим почети да сања. Превлачењем прста дуж маски за листање? Не-капацитивни тоуцхпад као широк као тастатура? Музика игре које на крају вам омогућавају да покажете прстом бубњање јунаштво?

Наставити читање Аппле патента отвара врата слободној форми акустичног команде гест

Аппле патента отвара врата за слободне форме акустични гест команде првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аппле очигледно | Соурце УСПТО | Емаил тхис | Цомментс

Зашто не би требало Ребоот УНИКС сервери

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TLagHGVn_qE/Why-You-Shouldnt-Reboot-Unix-Servers:
ГМГруман пише "То је упорни мит: рестартујете Уник када нешто крене наопако или да га очистим Пол Венеција објашњава зашто готово никада не треба да рестартујете Уникс сервера, за разлику од Виндовса кажу.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Ксоом неће имати подршку трепере у покретање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U-OifJ24tQM/Motorola-Xoom-Wont-Have-Flash-Support-At-Launch:
Неколико читаоци су послали реч коју Моторола Ксоом таблета на тржишту, као први иПад је значајна конкуренција, а не ће се испоручивати са Фласх подршком. Цитирање: "Подршка за Фласх технологије Адобе није аргумент за Андроид оперативни систем од Аппле-генерални директор Стив Џобс изјавио је да изузетно Фласх је умире технологију и да неће успети на ИОС уређаја за неколико разлога Фласх подршку појавио у Андроид. са верзијом 2,2 и Гоогле па се размеће као убица функцију за таблете покретање саће (3,0), као и Моторола Ксоом али изгледа да Адобе и / или Гоогле тек треба да се завршавао о спровођењу Блиц у андроид 3,0.. оглас за Ксоом на сајту Веризон каже (у 6. тачки текст на дну), да Адобе Фласх подршку на Ксоом се очекује у пролеће 2011, што значи да ова функционалност неће бити доступна на лансирање првог саће таблета 24. фебруара Обзиром. Како споро превозници и произвођачи су када је у питању ажурирања софтвера, и овог пролећа 2011 исправку би могло да значи више као крајем пролећа 2011 ЕТА ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли би свет у развоју коришћења е-читачи Више од лаптоп?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/piDE74m_WZY/Would-the-Developing-World-Use-E-Readers-More-Than-Laptops:
Баренце пише "Стјуарт Туртон пише о томе како локална деца реаговала на свој Киндле на недавне посете Нагпур региону Индије" Око 20 деца стајала у велике групе, само ме је гледао. Великим очима, изрази радознали, смешно сладак и све намеру запалити, "пише он. 'Само окретање странице је проузроковало да превучете својим пријатељима изнова, и нема стварности, где је промена величине слова ваше књиге треба да вас хладније него Џими Хендрикс гитару То је био само топло. -на акта мада, то је текст у говор функцију која прилично ме је најбољи пријатељ цело село добротворне могао учинити много горе него да се учита са неколико речника, школске књиге и романе и послати их. неким удаљеним школама у земљама у развоју ", он посматра."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тојота уредбе множина од &quot;Приуса&quot; је &quot;Прии&quot;, ваш професор латинског гледа на адмонисхингли

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/toyota-decrees-the-plural-of-prius-is-prii-your-latin-teach/:
Тојота уредбе множина од "Приуса" је "Прии", ваш професор латинског гледа на адмонисхингли
Свет се суочава с многим изазовима и проблемима када је реч о будућности превоза, али је један од највећих препрека за утопијско будућност је коначно превазиђе. Тојота , користећи моћ својих међународних тима инжењера и вордсмитхс, је коначно одлучила шта Треба рећи када видите умношци хибрида компаније паркираних заједно. Они су да се зове Прии - не Прајуса, не Приуплес, није досадан аутомобили. Само Прии. Запамтите то.

Наставити читање Тојота уредбе множина од "Приуса" је "Прии", ваш професор латинског гледа на адмонисхингли

Тојота уредбе множина од "Приуса" је "Прии", ваш учитељ изгледа на латинском адмонисхингли првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 12:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аутоблог | | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт гура мала исправка за Виндовс Телефони да се припреме за копирате и налепите ажурирање касније

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/microsoft-pushing-small-update-to-windows-phones-to-prepare-for/:
Немојте се превише узбуђен када видите ову исправку обавештење Поп - колико можемо рећи да има ништа корисници ће приметити - али ми смо једноставно речено од стране компаније Мицрософт да је компанија се спрема да пошаље прва софтверска надоградњу на Уиндоус 7 Телефон уређаја у области почетком ове недеље. што је означен као "мала исправка да помогне припреме" за копирање и лепљење ствари (које смо под претпоставком да је и даље намењен раним до средине марта, по Болмер је МВЦ Кеиноте), мада тацно време ове прве нико неће варира мало у зависности од превозника. Ох, и напомену пре него што повежете да покушате да га зграбите: То је такође потребно недавно гурнуо упдате за Зуне софтвер, тако да ћете морати да се да пре него што поново покренете апликацију и тражи телефон фирмвер.

Мицрософт гура мала исправка за Виндовс Телефони да се припреме за копирате и налепите ажурирање касније на првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 12:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Виндовс телефон блог | Емаил тхис | Цомментс

Аппле представити светлост ПЕАК, Нови МацБоок Про ове недеље?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AfzYqCTaQfU/Apple-To-Unveil-Light-Peak-New-MacBook-Pros-This-Week:
Анонимни читалац пише: "Аппле ће наводно ускоро направити Саопштење поводом нових хигх-спеед конекције технологије и среће јер би то, ово долази вруће на петама од извештаја који ће Аппле-издање мноштво нових МацБоок Про касније ове недеље. За неко време сада, извештаји. има обилује детаљима Аппле и Интел сарадњу на новом трансферу технологија под називом Светлост ПЕАК стању преноса података на 10Гб / с и горе и доле. Да ли ово наћи свој пут у нови линију Аппле за МацБоок Про као што је раније причало? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ноћна игре забрањене у Вијетнаму

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-FBGjNu6DdM/Late-Night-Gaming-Banned-In-Vietnam:
Р3д М3рцури пише "Вијетнам је Министарство за информационе и комуникационе затражио ИСП блокира приступ он-лајн игрице између 10:00 и 8:00 АМ 'захтев, у среду је, је. Још један потез од ауторитета за ублажавање ефеката страну онлине игре Захтев следи бројне укочен мере министарства да се позабави питањем, укључујући и сечење приступ интернету за агенте ноћу почетком септембра прошле године. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Екран Грабс: Дел Огреб служи као сеизмограф на Фринге, андроид нигде

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/screen-grabs-dell-streak-serves-as-seismograph-on-fringe-andro/:
Екран Грабс Цхроницлес користи (и злоупотребе) од реалног света гаџета у филмове и ТВ данас. Слање на вашем виђења (са екрана зграби!) Да сцреенграбс на Енгадгет дот Цом.

То није први пут да Делл Огреб је садржану на главној мрежи драму, али је вероватно последњи пут, где се користи као импровизованих сеизмограф. Оливера је успела да открије неке прилично натприродно чињенице са употребом овог овде ручних на недавном епизода маргиналних, али мама је реч о томе да ли ће она опстати ове сезоне. Знате - петак отвор.

[Хвала, Мајкл]

Екран Грабс: Дел Огреб служи као сеизмограф на Фринге, андроид нигде првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 11:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Аппле представити брзине светлости, Нови МацБоок Про ове недеље?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jUuu8EcZ0PM/Apple-To-Unveil-Light-Speed-New-MacBook-Pros-This-Week:
Анонимни читалац пише: "Аппле ће наводно ускоро направити Саопштење поводом нових хигх-спеед конекције технологије и среће јер би то, ово долази вруће на петама од извештаја који ће Аппле-издање мноштво нових МацБоок Про касније ове недеље. За неко време сада, извештаји. има обилује детаљима Аппле и Интел сарадњу на новом трансферу технологија под називом Светлост ПЕАК стању преноса података на 10Гб / с и горе и доле. Да ли ово наћи свој пут у нови линију Аппле за МацБоок Про као што је раније причало? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.