понеделник, 21 февруари 2011 г.

Антистатик е-3ПОД концепт Цитроен осваја награде за дизајн, посао за своје студентске креатор

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/antistatic-e-3pod-concept-wins-citroen-design-award-job-for-its/:
Ко каже да сањам не плати? Млади дизајнер по имену Хеики Јувонен недавно сам добио шест месеци да надју посао у Цитроен је ПСА, дизајн центру у Паризу, након производњу најубедљивија одговор на компаније Двоструки изазов постављен на студенте на лондонском Краљевском колеџу уметности . Премиса је била једноставна - ставите заједно естетски за ултра-компактни урбаних возила да би Цитроен позива своје, а судећи према слици горе, можемо сви се слажу да је вероватно Хеики постигли веома карактеристичан изглед са својим е-3ПОД. Ми још увек нисмо сигурни како се осећате о томе унутар највеће од три точка за време нашег путовања електрични погон, али млада Гент има пола године на рукама да подесите и прецизирате своју допадљив дизајн. Ми ћемо бити спремни да тест вожње прототипа чим Цитроен постаје луди довољно да се изгради један.

Антистатик е-3ПОД концепт Цитроен осваја награде за дизајн, посао за своје студентске Цреатор првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 05:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Транслогиц , Царсцооп | Соурце Хеики Јувонен | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар